تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
کلینیک پوست و مو رز

کاشت مو و بهترین روش کاشت مو و هزینه کاشت مو

سه شنبه 3 مهر 1397
6:42
امیر علوی

 

>> کاشت مو :

در عمل کاشت مو، از موهای پشت سر استفاده می شود؛ متخصص با استفاده از این موها، در نقاطی از سر که بدون مو است، عمل کاشت مو را انجام می دهد. عواملی مثل ژنتیک، رژیم غذایی، استرس، بیماری و داروهای مختلف باعث ریزش مو می شود. معمولا مردهایی که طاس هستند، زنهایی که موهای کم پشتی دارند و کسانی که موهایشان را در اثر سوختگی یا آسیب به پوست سر از دست داده اند، برای کاشت مو گزینه های مناسبی هستند.

افرادی که موی کافی ندارند، سرشان پر از زخم ها و برآمدگی های عمیق پوستی ست و همچنین افرادی که ریزش مو آنها بخاطر شیمی درمانی ست، برای کاشت مو طبیعی گزینه های مناسبی نیستند.عمل کاشت مو می تواند ظاهر شما را خیلی تغییر بدهد و حتی آن را جذاب تر هم بکند؛ پس اگر تمایل به کاشت مو دارید، با ما همراه باشید.

کاشت مو

>> مراحل کاشت موی طبیعی :

ابتدا پزشک کاشت مو، پوست سر بیمار را تمیز می کند و از سوزنی کوچک برای بیحسی موضعی در سر بیمار استفاده می کند. در مرحله بعد، متخصص کاشت مو از یک چاقوی جراحی برایبرداشتن لایه سطحی از پوست سر در نقاط پر مو استفاده می کند و این قسمت ها را با استفاده از لنزهای بزرگنمایی و چاقوی جراحی به قسمت های کوچک تر تقسیم می کند.

سپس دکتر کاشت موی طبیعی با استفاده از تیغ یا سوزن در بخشهایی از پوست سر که باید کاشت انجام بشود، سوراخ های کوچکی را ایجاد می کند و به آرامی این موها را در این حفره ها پیوند می زند. پس از اتمام کاشت مو، سر بیمار با گاز استریل یا باند پوشانده می شود. در ادامه با روش های مختلف کاشت مو و خصوصیات هر کدام آشنا می شویم:

 

کاشت مو

>> روش های کاشت موی طبیعی :

>> کاشت مو به روش fit

در این روش کاشت مو FIT، پزشک متخصص کاشت مو به صورت سرپایی کاشت موی بیمار را انجام می دهد. پزشک کاشت مو طبیعی ، واحدهای فولیکولی موی سر که هر کدام شامل ۱ الی ۴ تار مو است را با کمک هولدرهای دستی از پشت سر جدا می کند و با دقت خاصی در نقاط بدون مو جایگزین می کند. در کاشت مو با روش FIT روی سر بیمار بخیه ای زده نمی شود. در این روش، حجم زیادی از موهای بیمار برداشته می شود.

>> مزایای کاشت مو روش fit

کاشت مو روش fit، نیازی به بخیه و برش ندارد. هیچگونه اسکار خطی روی سر بیمار باقی نمی ماند و نقاط استخراج فولیکول ها هم بعد از مدتی محو می شوند. مدت زمان لازم برای کاشت مو روش fit تقریبا کوتاه است و باعث خستگی بیمار نمی شود.

 

کاشت مو روش fit

 

احتمال بروز هر گونه عفونتی در صورت رعایت نکات بهداشتی بسیار کم است. دوره ریکاوری و بهبود بیمار هم بسیار سریع است. در کاشت مو روش fit، خط رویش موها طبیعی ست و نتایج رضایت بخشی را برای بیمار به دنبال دارد. بیمار بعد از کاشت مو با این روش، می تواند موهایش را کمی هم بلند کند.

>> معایب کاشت مو به روش fit

هر روشی از کاشت مو، عوارض موقتی مثل درد، ورم، قرمزی را در روزهای اول به دنبال دارد. در کاشت مو روش fit،  حجم زیادی از موهای پشت سر بیمار برداشته می شود و در موهایی که کم حجم هستند، باعث کم پشتی بیشتر موها می شود.

 

کاشت مو چیست

 

در روش FIT، تنها می توان بین ۵۰۰ الی ۱۰۰۰ تار مو را در سر بیمار کاشت. در همه ی روش های کاشت مو، موهای کاشته شده بعد از چند هفته شروع به ریزش می کند که فرآیندی کاملا طبیعی در کاشت مو  است و از ماه سوم به بعد، موهای جدید شروع به رشد می کنند و از ماه پنجم الی هشتم می توانیم شاهد نتایج رضایت بخشی در مورد موها باشیم.  

>> کاشت مو به روش fut

در روش کاشت مو fut ، متخصص کاشت موی طبیعی با کمک سوزنی کوچک سر بیمار را بیحس می کند و نوار باریکی از موهای پشت سر بیمار را برمی دارد و این دسته های مو را با کمک میکروسکوپ به نوارهای مختلف پوستی تقسیم می کند و سپس دسته های مویی که ریشه داشته باشد را از پشت سر جدا می کند و با الگویی مشخص این دسته های مو را در قسمت های بدون مو پیوند می زند.در کاشت موی طبیعی با روش fut، بافت های زیرین پوست سر هم برداشته می شود که باعث بوجود آمدن اسکار در سر بیمار می شود. در واقع در این روش ظاهر و خط رویش موها تا حدی غیر طبیعی به نظر می رسند.

 

کاشت مو به روش fut

>> مزایای کاشت مو به روش fut:

در کاشت مو به روش fut، گرافت های انتقال داده شده به نقاط طاس سر از کیفیت خوبی برخوردار هستند. این روش از کاشت مو معمولا در یک جلسه انجام می شود. نقاط طاس سر به خوبی با موهای طبیعی پوشانده می شود. در صورتیکه متخصص کاربلد و حرفه ای باشد، برداشت باریکه نواری با کمترین خونریزی انجام می شود و بخیه هم به خوبی زده می شود تا بعد از مدتی، جای آن محو شود.

>> معایب کاشت مو روش fut:  

 در کاشت مو روش fut، بافت های زیرین پوست سر هم برداشته می شود که باعث بوجود آمدن اسکار در سر بیمار می شود. در واقع در این روش، ظاهر و خط رویش موها تا حدی غیر طبیعی به نظر می رسد. در بعضی از موارد هم خونریزی مشاهده شده است. 


موضوعات: کاشت مو,
[ بازدید : 219 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

کاشت مو بدون جراحی و هزینه کاشت مو بدون جراحی

دوشنبه 9 مهر 1397
2:40
امیر علوی

>> کاشت مو بدون جراحی

آبا کاشت مو بدون جراحی امکان پذیر می باشد؟ مقاله امروز " کلینیک پوست و مو رز" به کاشت مو بدون جراحی اختصاص دارد؛ با ما همراه باشید تا در مورد جزئیات، مزایا و عوارض کاشت مو و ترمیم مو، اطلاعات بیشتری بدست بیاورید.

نقاط طاس یا موهای کم پشت می تواند باعث نگرانی شما در مورد ظاهرتان بشود. کاشت مو می تواند راهی مفید برای جایگزینی موهای از دست رفته تان باشد.

 

کاشت مو بدون جراحی

 

برای افرادی که نمی خواهند تحت عمل جراحی قرار بگیرند، راه های زیادی برای جایگزینی موها وجود دارد. متخصص می تواند در انتخاب روشی مناسب برای کاشت مو بدون جراحی، به شما کمک زیادی بکند. امروزه سیستم ترمیم موها پیشرفت زیادی کرده است و این موها روی سر، کاملا طبیعی بنظر می رسند.

>> علت های ریزش مو

ریزش مو بیشتر بخاطر طاسی آندروژنیک رخ می دهد. آمارها نشان می دهد که یک سوم از مردها و زنها بخاطر طاسی آندروژنتیک، حجم زیادی از موهایشان را از دست می دهند. طاسی آندروژنتیک در مردان باعث شروع طاسی از فرق سر می شود و در زنان باعث کم پشتی موهایشان می شود.

 

کاشت مو

 

طاسی آندروژنتیک باعث افزایش نقاط بدون مو در روی سر بیمار می شود و اگر مشکل ریزش موهای بیمار، بخاطر طاسی آندروژنیک باشد، تکنیک های ترمیم موی سر می تواند باعث رشد مجدد موها بشود و نقاط طاس سر را بخوبی بپوشاند.

>> ترمیم مو

متخصص پوست و مو، ابتدا برای درمان ریزش مو بیمار داروها و محلول های خاصی ( مثل ماینوکسیدیل و فیناستراید ) را تجویز می کند؛ اگر داروها روی رشد موهای بیمار تاثیری نداشته باشد، " سیستم ترمیم مو " می تواند گزینه ای مناسب برای بدست آوردن ظاهری طبیعی برای موها باشد؛ کلاه گیس می تواند نقاط طاس سر را بپوشاند و باعث پرپشتی موهای سر بشود.

بهترین موها برای کسانی که از مشکل طاسی رنج می برند، موهای ترمیمی طبیعی است که از نظر ساختار، رنگ، حجم و مدل شبیه موهای خود بیمار باشد. سیستم ترمیم، شامل موهایی با ساختارهای متفاوتی می شود که از مواد مختلفی ساخته می شوند.

این موها، روی پوست سر بیمار قرار می گیرد و معمولا از جنس پلی اورتان هستند. بهترین سیستم ترمیم مو از موهای واقعی استفاده می کند که کیفیت این موها بسیار بالاست.

بعد از اینکه این موها روی پوست سر قرار گرفتند، متخصص آنها را با بافت، میکرو بریدینگ، اکستنشن، گره و یا سایر روش ها به موهای خود بیمار فیکس می کند. برای اینکه موهای ترمیمی به خوبی روی پوست سر بچسبند، از چسب ضد آب استفاده می شود که برای سر عوارض خاصی را بدنبال ندارد.

البته آموزش های لازم در مورد گذاشتن و برداشتن موهای ترمیمی، توسط متخصص به بیمار داده می شود تا بیمار با خیال راحت از این موها استفاده کند و اعتماد به نفس او در طول زندگی هم بالا برود.

>> مزایای استفاده از سیستم ترمیم مو

  1. نتایج فوری
  2. بدون جراحی
  3. بدون درد
  4. بدون عوارض طولانی مدت و اثرات جانبی
  5. هزینه پایین
  6. راهکاری عالی برای ریزش موی موقت
  7. روشی مناسب برای افرادی که موهایی برای اهدا به نقاط طاس ندارند
  8. تنوع زیاد موهای ترمیمی

>> معایب ترمیم مو

معایب ترمیم مو عبارت است از :

  1. ممکن است بیماران احساس کنند که از یک کلاه گیس استفاده می کنند
  2. مدل موهای کاملا جدید می شود و تغییر زیادی می کند
  3. باید بطور مرتب از موهای ترمیمی نگه داری شود
  4. موهای ترمیمی نیاز به شستشوی زیادی دارند
  5. ترمیم مو، راه حلی برای درمان طاسی نیست
  6. نتایج ماندگار و طولانی مدتی را به دنبال ندارد
  7. بیمار باید بیشتر از یک جلسه به کلینیک پوست و مو مراجعه کند
  8. موهای ترمیمی فاقد فولیکول هستند و بنابراین نمی توانند رشد کنند

>> ماندگاری ترمیم مو

قبل از اینکه بخواهید سیستم ترمیم رو را خریداری کنید، هزینه های دراز مدت آن را هم در نظر بگیرید. ترمیم مو حدودا 6 الی 18 ماه ماندگاری دارد و بعد از این مدت، ظاهر طبیعی خود را از دست می دهد و یا چسب آن خوب روی سر نمی چسبد و در نتیجه باید دوباره جایگزین بشود.

>> نحوه نگهداری از سیستم ترمیم مو

بیمار باید به موهای ترمیمی خود به خوبی رسیدگی کند؛ به بیماران توصیه می شود تا به طور مرتب، موها و همچنین پوست سر خود را با آب و شامپو بشویند.

>> تفاوت بین کاشت مو بدون جراحی با کاشت مو با جراحی

تفاوت های مشخصی بین کاشت مو بدون جراحی با کاشت مو با جراحی وجود دارد؛

کاشت مو با جراحی با هدف درمان ریزش مو انجام می شود ولی سیستم ترمیم مو بدون جراحی، با هدف پوشاندن ظاهری و موقت نقاط طاس روی سر بیمار انجام می شود.

کاشت مو با جراحی با درد، اسکار، سر درد و عوارض زیادی همراه است ولی سیستم ترمیم مو بدون جراحی است و هیچگونه درد و عوارضی را به دنبال ندارد. کاشت مو با جراحی، نتایج ماندگار و طولانی مدتی را برای بیمار به دنبال دارد ولی برای رسیدن به این نتایج، بیمار باید تا چند ماه صبر کند ولی سیستم ترمیم مو بدون جراحی نتایج کاملا فوری ای را برای بیمار به دنبال دارد ولی این نتایج کاملا موقت و کوتاه مدت است.

>> آیا استفاده از سیستم ترمیم مو محدودیتی دارد؟

خیر، سیستم ترمیم مو هیچ محدودیتی ندارد و همه افرادی که از طاسی ژنتیکی، بیماری هایی مثل سرطان و شیمی درمانی که باعث ریزش کل موها می شود و سایر مشکلات ریزش مو رنج می برند، می توانند از موهای ترمیمی که نتایج فوری و سریعی را برای آنها به دنبال دارد، به راحتی استفاده کنند.

این روش ویژه افرادی ست که هیچگونه فولیکول و یا مویی روی سر خود ندارند.

>> آیا بیمار می تواند سیستم ترمیم موی دلخواه خود را انتخاب کند؟

بله، یکی از مزیت های مفید سیستم ترمیم مو این است که بیمار می تواند رنگ، مدل، حجم، ساختار وطول موهای ترمیمی خود را به راحتی انتخاب کند.

>> در سیستم ترمیم مو ، جنس موهای مورد استفاده چیست؟

در سیستم ترمیم، جنس موها ممکن است طبیعی باشد و از موهای واقعی انسان درست شده باشد و یا اینکه مصنوعی باشد. البته موهای مصنوعی هم از نظر ساختار و ظاهر، شباهت زیادی به موهای واقعی و طبیعی دارند.

>> هزینه کاشت مو بدون جراحی

هزینه کاشت مو و ترمیم مو بدون جراجی در هر بیماری متفاوت است و به سیستم ترمیم موی انتخابی بیمار بستگی دارد.

 

امیدواریم مقاله جامع " کاشت مو بدون جراحی " برای شما کاربران گرانقدر مفید واقع گردیده باشد

 

" کلینیک تخصصی پوست و مو رز" دارای بهترین سیستم ترمیم مو برای موهای شما بیماران عزیز است.

شما می توانید با مراجعه به " کلینیک پوست و مو رز" و مشورت با متخصصین مجرب این کلینیک پوست و مو، از قیمت کاشت مو بدون جراحی خاصی مطلع بشوید. جهت مشاوره با شماره 02144067005 تماس بگیرید.

 


موضوعات: کاشت مو,
[ بازدید : 79 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

کاشت مو به روش safer در کلینیک کاشت مو

سه شنبه 29 آبان 1397
13:37
امیر علوی

کاشت مو به روش safer در کلینیک کاشت مو

 کاشت مو به روش safer

کاشت مو به روش SAFER، شامل استخراج فولیکول های مو از نقاط مختلفی از بدن می شود؛ در واقع در این روش، از نقاطی از بدن استفاده می شود که دچار ریزش مو نشده اند. در این روش از موهای نقاط مختلف بدن برای کاشت در نقاط طاس استفاده می شود. سیستم کاشت مو به روش SAFER، به متخصص اجازه می دهد تا موهایی که برای کاشت مو احتیاج دارد را از نقاطی به غیر از سر بیمار پیدا کند؛

بخش های دیگر بدن شامل قفسه سینه، پشت بدن و یا دست و پاها می شود که می توان از موهای این بخش ها برای کاشت استفاده کرد. در واقع کاشت مو به روش SAFER، گزینه های متنوع تری را برای درمان ریزش موی بیمار فراهم می کند.    

 

کاشت مو به روش safer

 

>> کاشت مو به روش SAFER ؛ ایمن ترین و بی خطرترین روش کاشت مو

کاشت مو به روش SAFER، از تکنیکهایی کاملا بی خطر برای کاشت موی طبیعی در بیمار استفاده می کند که در طی مدت زمان کوتاهی هم انجام می شود. روش های سنتی کاشت موی طبیعی که بیشتر در گذشته از آنها استفاده می شد، مثل کاشت مو به روش FUE یا نواری، شامل برش های وسیعی در پوست سر بیمار می شد و بنابراین اسکارهای بسیار بزرگی هم در سر بیمار ایجاد می شد. سیستم کاشت موی طبیعی به روش SAFER، هیچ آسیبی به فولیکول موهای کاشته شده وارد نمی کند و تحت بی حسی موضعی انجام می شود. در تکنولوژی کاشت مو به روش SAFER، برش هایی به اندازه 1 میلی متر در سر بیمار ایجاد می شود و بهترین فولیکول های مو از نقاطی خاص انتخاب می شود.

 

    کاشت مو  

در کاشت موی طبیعی به روش SAFER، استخراج موها با کمک دستگاه ساکشن انجام می شود که این دستگاه محافظ پیاز موهای استخراج شده و همچنین محافظ موهای اطراف بدن بیمار هم هست. در مرحله دوم کاشت مو به روش SAFER، دسته های مو توسط دستگاه در محل جدید قرار می گیرند. زخم های کوچک بعد از کاشت مو هم سریع بهبود می یابند. فرآیند کاشت موی طبیعی به روش SAFER، بین 4 الی 8 ساعت طول می کشد و بستگی به تعداد فولیکول هایی دارد که باید در سر بیمار کاشته بشود. در کاشت موی طبیعی به روش SAFER، احتمال عدم پذیرش موها در ناحیه ای که کاشته می شوند، نزدیک به صفر است و فولیکول های مو از چرخه ی رشد خوبی برخوردار هستند.

>> فواید کاشت مو به روش SAFER

  1. -هیچ اسکاری به جا نمی ماند
  2. در کاشت مو به روش SAFER، بجای بخیه های دردناکی که باعث بوجود آمدن اسکارهای زیادی در روی سر می شدند، از تکنیک مدرنی استفاده می شود که در آن برش های بسیار کوچکی در سر بیمار ایجاد می شود.
  3. -کاشت موی طبیعی به روش SAFER نسبت به روش های تهاجمی دیگر، اصلا تهاجمی نیست.
  4. دوره ریکاوری بیمار بسیار سریع است.
  5. بیماران می توانند روز بعد از کاشت موی طبیعی به روش SAFER، به کارهای روتین خود بپردازند.
  6. نتایج بسیار رضایت بخشی را به دنبال دارد.
  7. در کاشت موی طبیعی به روش SAFER، از متد وکیوم استفاده می شد که هیچ آسیبی به فولیکول های مو وارد نمی شود.
  8. برای کاشت فولیکول های مو می توان از نقاط مختلفی از بدن استفاده کرد.
  9. زمانی که کف سر بیمار هیچ فولیکولی برای کاشت نداشته باشد، می توان از سایر نقاط بدن هم استفاده کرد.

>> مراقبت های کاشت مو به روش SAFER

>> مراقبت های قبل از کاشت مو به روش SAFER

  1. تا 10 روز قبل از کاشت مو ، از داروی خاصی استفاده نکنید.
  2. تا 3 هفته قبل از کاشت موی طبیعی، از ماینوکسیدیل استفاده نکنید.
  3. تا 7 روز قبل از کاشت موی طبیعی ، مولتی ویتامین مصرف نکنید (مخصوصا ویتامین های B و E)

>> مراقبت های لازم در روز کاشت مو به روش SAFER

  1. در روزی که ییمار قصد کاشت مو دارد، نباید در هنگام شسشتوی موهایش از هیچگونه روغن و ژلی استفاده نماید.
  2. بسیاری از متخصص ها پیشنهاد می کنند که بیمار صبحانه مختصری را میل نماید.

>> مراقبت های بعد از کاشت مو به روش SAFER

  1. بعد از کاشت مو، استراحت کنید و از مصرف مواد الکلی و کشیدن سیگار هم خودداری کنید.
  2. در صورت درد در ناحیه سر، از داروهای تجویز شده توسط متخصص استفاده نمایید.
  3. می توانید هر 2 ساعت از کمپرس سرد در ناحیه سر هم استفاده کنید.

>> چه کسانی می توانند از روش SAFER برای کاشت مو استفاده کنند؟

  1. مردهایی که آلوپسی (ریزش مو) آندروژنیک دارند
  2. زنهایی که آلوپسی آندروژنیک دارند
  3. کسانی که ریزش موی آنها بخاطر جراحت است
  4. کسانی که بخاطر سوختگی و شیمی درمانی، موهای خود را از دست داده اند
  5. کسانی که به خاطر التهابات پوستی، موهای خود را از دست داده اند
  6. کسانی که بعد از عمل جراحی، اسکارهایی در سر آنها بوجود آمده است و دچار ریزش شدید مو شده اند
  7. کسانی که در گذشته، سابقه کاشت موی طبیعی به روش FUE را داشته اند

>> چه کسانی نمی توانند از روش SAFER برای کاشت مو استفاده کنند؟

کسانی که بیماری ها و مشکلات زیر را دارند، نمی توانند از روش SAFER برای کاشت موی طبیعی استفاده کنند:

  1. دیابت پشرفته
  2. فشار خون بالا
  3. وجود التهاباتی در پوست سر
  4. آلوپسی ناحیه ای
  5. افرادی که بسیار جوان هستند
  6. کسانی که به مواد بی حسی موضعی، حساسیت دارند
  7. کسانی که مشکل انعقاد خون دارند

>> اثرات جانبی کاشت مو به روش SAFER

  1. ممکن است بیماران بعد از کاشت مو SAFER، شاهد تورم در سرشان باشند که 3 روز طول می کشد تا بهبود پیدا کند.
  2. در بعضی از بیماران هم ممکن است ناحیه پیشانی آنها دچار تورم بشود.
  3. خارش خفیف و بی حسی سر هم تا چند هفته ادامه می یابد.
  4. 1 الی 3 روز طول می کشد تا پیازهای مو در محل جدید سازگار بشوند و در نهایت موها در محل جدید ریشه بزنند.
  5. بعد از 5 روز، بیمار می تواند برای شستشوی موهای خود از شامپوی بچه استفاده کند.
  6. پوسته های زخم هم بعد از 7 الی 14 روز شروع به ریزش می کنند.

3 الی 4 ماه بعد از کاشت موی طبیعی به روش SAFER، موها بطور طبیعی شروع به ریزش می کنند. ممکن است رشد کامل موها تا 1 سال هم طول بکشد. اگر کاشت موها به درستی انجام بشود، فولیکول های مو به خوبی رشد می کنند و بیمار از این لحاظ با هیچ مشکلی مواجه نخواهد شد. ” کلینیک پوست و مو رز با پزشکانی مجرب و متخصص و دستگاه های پیشرفته یکی از بهترین مرکز کاشت موی طبیعی در تهران می باشد و خدمات کاشت موی طبیعی به روش SAFER را هم به مشتریان گرامی خود ارائه می دهد. در این کلینیک پوست و مو ، هدف ما رضایت شما مشتریان عزیز است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کاشت مو به روش SAFER، با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس حاصل فرمایید.

 

کلینیک پوست و مو


موضوعات: کاشت ابرو,
[ بازدید : 103 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

ریزش موهای سر و طاسی و درمان آن با کاشت مو

سه شنبه 29 آبان 1397
13:41
امیر علوی

ریزش موهای جلوی سر و طاسی و درمان آن با کاشت مو

>> طاسی و ریزش موهای جلوی سر و درمان آن با کاشت مو

آیا درمان ریزش موی سر با کاشت مو امکان پذیر می باشد؟ با " کلینیک پوست و مو رز " همراه باشید با مقاله کاربردی " درمان ریزش موی سر با کاشت مو " . با افزایش سن، موهای جلوی سر شما شروع به ریزش پیدا می کنند و رفته رفته جلوی سر شما طاس هم می شود. معمولا طاسی موها در جلوی سر مردها، از سن 17 تا 29 سالگی شروع می شود.

اگر ریزش موها در جلوی سر مردها ادامه پیدا کند و جلوی سر هیچ مویی نداشته باشد و یا دارای موهای بسیار کمی باشد، به آن " طاسی با الگوی مردانه " گفته می شود. جدا از تاثیرات منفی افزایش سن در ریزش موها، در بیشتر افراد ریزش مو دارای ریشه ی ژنتیکی هم هست. البته چند روش برای درمان ریزش موهای جلوی سر وجود دارد که در این مقاله در مورد آنها توضیح داده شده است.

 

ریزش موهای جلوی سر

 

>> روش های درمان ریزش موهای جلوی سر

چند روش برای جلوگیری از ریزش و پرپشت تر شدن موهای جلوی سر وجود دارد که با هم بررسی می کنیم:

1. رژیم غذایی سالم

رژیم غذایی که حاوی آنتی اکسیدانت باشد، می تواند باعث سلامتی و افزایش حجم موهای شما در جلوی سرتان بشود. آنتی اکسیدانت ها موادی هستند که از موهای شما در برابر عوامل تخریب کننده محافظت می کنند. غذاهایی که شامل آنتی اکسیدانت ها هستند شامل:

  1. بلوبری
  2. اسفناج
  3. دل و قلوه
  4. گردو

البته رژیم غذایی سالم جدا از آنتی اکسیدانت ها، شامل ویتامین ها و مواد معدنی هم می شود. مصرف سبزیجات و آجیل هم باعث بهبود وضعیت موهای جلوی سر می شود.

 

 

2. دارو

ماینوکسیدیل، معروفترین دارویی است که برای جلوگیری از ریزش موهای جلوی سر استفاده می شود. تحقیقات نشان می دهد که استفاده از ماینوکسیدیل بصورت موضعی بسیار موثرتر است. فیناستراید هم دارویی است که هورمون هایی که باعث ریزش موهای جلوی سر می شوند را می تواند در سطح بدن کاهش بدهد. طبق بررسی هایی که در این زمینه انجام شده است، فیناستراید می تواند باعث تقویت پوست سر بیمار بشود و رشد موها را هم افزایش بدهد.

3. داروهای گیاهی

اگر مشکل ریزش مو در جلوی سرتان را دارید، استفاده از داروهای گیاهی می تواند به شما کمک کند. داروهای گیاهی که می توانند از ریزش موهای جلوی سر جلوگیری کنند، عبارتند از :

  1. گیاه سفرس
  2. آلوئه ورا
  3. گیاه جنسان

البته می توانید داروی گیاهی را با روغن های گیاهی ترکیب کنید و در کف سرتان بصورت موضعی از آنها استفاده کنید.

4. انتخاب شامپویی مناسب

بعضی از شامپوها از موهای شما مراقبت می کنند و فولیکول های مو را برای رشد بیشتر تحریک می کنند. شامپوهایی که حاوی مواد شیمیایی هستند، باعث ضعیف تر شدن فولیکول های مو می شوند. تحقیقات نشان می دهد که شامپوهایی که حاوی ماده " کتوکانوزول " ( ضد قارچ ) باشند، می توانند باعث تقویت موها و رشد سریعتر آنها بشوند.

5. استفاده از روغن های مناسب

بعضی از روغن ها می توانند از ریزش موهای جلوی سر جلوگیری کنند. روغن هایی که تاثیر خوبی در جلوگیری از ریزش و طاسی موها در جلوی سر دارند، عبارتند از :

  1. روغن رزماری
  2. روغن نعناع
  3. روغن لاوندر (اسطوخودوس)

البته این 3 روغن را می توان با روغن هایی مثل بادام، نارگیل و جوجوبا مخلوط کرد و به صورت موضعی در روی کف سر استفاده کرد.

6. سطح هورمون DHT را در بدنتان پایین نگه دارید

اگر سطح هورمون DHT در بدن افزایش پیدا کند، ریزش موها در جلوی سر هم بیشتر می شود. شما می توانید سطح هورمون DHT را در بدنتان با مصرف غذاهایی که حاوی زینک و لیزین هستند کاهش بدهید. مصرف بادام و گردو هم راهی آسان برای کاهش سطح این هورمون در بدن است.

7.استرس و اضطراب را از خودتان دور کنید

 استرس و اضطراب باعث ریزش موهای جلوی سر می شود. با انجام ورزش، رفتن به مسافرت و انجام تکنیک های مدیتیشن و مراقبه می توانید سطح استرس و اضطراب را در وجودتان کاهش بدهید.

>> درمان ریزش موهای جلوی سر با کاشت مو

کاشت مو به زبان ساده تر، به فرآیندی گفته می شود که در آن متخصص موهای پشت یا کناره های سر را به قسمت جلوی سر انتقال می دهد. کاشت موهای پشت سر در قسمت جلو، باعث بهبود ظاهر خط رویش موها می شود و حجم موهای جلوی سر را هم افزایش می یابد. البته احتمال دارد که کاشت مو برای بیمار کمی دردناک باشد ولی چون متخصص در حین کاشت مو از بی حسی موضعی استفاده می کند، بیمار هیچ دردی را در حین کاشت مو احساس نمی کند. شما می توانید با متخصص خود در زمینه کاشت مو صحبت کنید تا بفهمید که آیا کاندید خوبی برای کاشت مو هستید یا خیر. البته کاشت موی طبیعی هم با روش های متنوعی انجام می شود که عبارتند از:

  1. کاشت مو به روش SUT
  2. کاشت مو به روش FUT
  3. کاشت مو به روش SAFER
  4. کاشت مو به روش PRP
  5. کاشت مو به روش BHT

انتخاب روش کاشت موی خود را به دست متخصصی با تجربه بسپارید تا طاسی و ریزش موهای جلوی سر شما به خوبی درمان بشود. مزیتی که کاشت مو نسبت به سایر روش ها دارد این است که کاشت مو نتایجی ماندگار را برای بیمار به ارمغان می آورد ولی در روشی مثل استفاده از داروهای گیاهی، اگر بیمار از داروهای گیاهی بصورت مرتب استفاده نکند، نتیجه خوبی از آن نمی گیرد و ریزش موهای جلوی سرش هم همچنان ادامه خواهد یافت.

>> چه عواملی باعث ریزش موها در جلوی سر می شوند؟

فاکتورهای زیادی می تواند در کاهش حجم موها در جلوی سر نقش داشته باشد، مثل :

  1. استفاده از سشوار و سایر ابزارهای حرارتی برای موها
  2. بافتن موها بصورت نوارهای باریکی که از جلوی سر شروع می شود
  3. استفاده از مواد شیمیایی مثل پروکسید برای رنگ کردن موهای جلو
  4. مصرف غذاهایی که فرآوری شده باشند، شکر زیادی داشته باشند و همچنین شامل مواد نگه دارنده باشند
  5. مصرف سیگار

>> چه زمانی برای درمان ریزش موهای جلوی سر باید به متخصص مراجعه کرد؟

توجه کنید که در بعضی از موارد، ریزش موها در جلوی سر کاملا طبیعی است. البته ریزش بیش از حد موها در جلوی سر اصلا طبیعی نیست و اگر با چنین مشکلی مواجه شدید و نقاط و بخش هایی از جلوی سرتان طاس شده و یا سایر نشانه های ریزش مو در جلوی سر را دارید، حتما باید به متخصص مراجعه کنید. ” کلینیک پوست و مو رز با پزشکانی مجرب و متخصص و دستگاه های پیشرفته یکی از بهترین مرکز کاشت مو در تهران می باشد و خدمات کاشت موی طبیعی را هم به مشتریان گرامی خود ارائه می دهد در این کلینیک پوست و مو ، هدف ما رضایت شما مشتریان عزیز است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کاشت مو ، با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس حاصل فرمایید.

                                                                  

                                                                        کلینیک پوست و مو


موضوعات: کاشت مو,
[ بازدید : 95 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

ریزش مو در زنان و درمان آن با کاشت مو در کلینیک پوست و مو رز

سه شنبه 29 آبان 1397
13:42
امیر علوی

ریزش مو در زنان و درمان آن با کاشت مو در کلینیک پوست و مو رز

الگوهای ریزش مو در زنان و درمان آن با کاشت مو

الگوهای ریزش مو در زنان که در اصطلاح " آلوپسی آندروژنیک " هم نامیده می شود، تاثیر بدی روی کیفیت موهای زنان می گذارد. الگوهای ریزش مو در زنان، شبیه به الگوهای طاسی در مردان است ولی الگوهای ریزش مو در زنان با مردها کاملا متفاوت است.

ریزش مو در زنان تا حدی طبیعی است؛ مخصوصا وقتی سن خانم ها بالاتر می رود. نزدیک به دو سوم از زنها، بعد از اولین دوره یائسگی خود دچار ریزش مو می شوند. بیشتر از پنجاه درصد از خانمها بعد از سن 65 سالگی، دچار ریزش مو می شوند.   ریزش مو در زنان   الگوهای طاسی در زنان می تواند ارثی هم باشد. الگوهای طاسی در زنان معمولا بعد از دوران یائسگی شروع می شود؛ بنابراین هورمون ها هم می توانند مسئول ریزش موها باشند. اگر روزی متوجه شدید که حجم زیادی از موهایتان را دارید از دست می دهید، حتما به نزد متخصص پوست و مو مراجعه کنید. متخصص پوست و مو با مشاهده موهای شما، متوجه می شود که ریزش موهای موهای شما بخاطر الگوهای طاسی زنانه است و یا سایر الگوهای ریزش مو در زنها. هر چقدر سریع تر درمان بشوید، ریزش موهای شما هم سریعتر متوقف می شود و حتی می توانید شاهد رشد دوباره موهایتان هم باشید.

 

کاشت مو

 

>> الگوهای طاسی در زنان

در الگوهای طاسی زنانه، مراحل رشد مو بسیار آهسته تر از قبل می شود و حتی موهای جدید هم دیرتر شروع به رشد می کنند. در الگوهای طاسی زنانه، فولیکول های مو جمع می شوند و باعث می شوند تا جنس موهایی که رشد می کنند، نازک تر از قبل بشود. موهای نازک هم بسیار آسیب پذیر هستند و به راحتی می شکنند. از دست دادن 50 الی 100 تار مو در روز برای خانم ها طبیعی است ولی خانم هایی که الگوهای طاسی دارند، تعداد بیشتری از موهای را از دست می دهند. در مردها، ریزش مو بیشتر از جلوی سر شروع می شود و ریزش موها به سمت عقب ادامه می یابد، تا زمانی که کاملا طاس بشوند ولی ریزش مو در زنها در نقاط مختلفی از سرشان رخ می دهد. زنان کمتر از مردها دچار طاسی کاملی می شوند، ولی موهای آنها بسیار نازک تر و کم پشت تر از قبل می شود. متخصص های پوست و مو، الگوهای طاسی زنانه را به سه دسته تقسیم می کنند :

  1. نوع اول : بخش کوچکی از موهای خانم ها دچار کم پشتی می شود.
  2. نوع دوم : حجم موهای کم پشت در زنها افزایش پیدا می کند و رفته رفته درصد زیادی از موها نازک و کم پشت می شوند.
  3. نوع سوم : کل موها کم پشت می شود و مخصوصا در وسط کف سر خانم ها، از حجم موها بسیار کاسته می شود.

>> آیا ژنتیک میتواند عامل ایجاد الگوی طاسی در زنها باشد ؟ 

ریزش مو از والدین به فرزندان به ارث می رسد و ژن های مختلفی می تواند در ریزش موها نقش داشته باشند. کسانی که الگوهای طاسی زنانه دارند، معمولا از مادر، پدر و یا دیگر خویشاوندان نزدیک خود این ژن را به ارث برده اند.

>> آیا زنها در رنج سنی 20 سالگی هم می توانند دچار الگوی طاسی بشوند ؟

بیشتر زنها در میانسالی شاهد الگوی طاسی در موهای خود هستند. زنها هم مانند مردها، موهای خود را در بین رنج سنی 40 سالگی تا 50 سالگی از دست می دهند. سطح بالای هورمون مردانه که به آن آندروژن گفته می شود، باعث ریزش مو در مردها می شود و اگر در زنها هم این هورمون وجود داشته باشد، می تواند عامل مهمی در ریزش موها باشد. سیگار کشیدن هم می تواند باعث ایجاد الگوی طاسی زنانه باشد.

>> درمان الگوی طاسی زنانه

الگوی طاسی زنانه را می توان با روش های زیر درمان کرد:

1. ماینوکسیدیل 

ماینوکسیدیل، تنها دارویی است که برای درمان الگوی طاسی زنانه توسط سازمان غذا و داروی آمریکا تایید شده است. ماینوکسیدیل 2 درصد و 5 درصد در بازار موجود هستند و بهتر است از ماینوکسیدیل 5 درصد استفاده کنید. شما می توانید از ماینوکسیدیل بصورت روزانه بر روی سرتان استفاده کنید. با اینکه ماینوکسیدیل نمی تواند تمام موهای از دست رفته شما را ترمیم کند، ولی می تواند باعث تحریک فولیکول ها بشود و رشد موها را تضمین کند. البته برای رسیدن به نتایج باید 6 الی 12 ماه صبر کنید. نکته ای که در استفاده از ماینوکسیدیل وجود دارد این است که در صورت استفاده نامنظم، هیچ تاثیری بر روی موها نخواهد گذاشت.

2. فیناستراید و دوتاستراید

از فیناستراید و دوتاستراید، بیشتر برای درمان ریزش مو در مردها استفاده می شود. البته بعضی از متخصص ها هم استفاده از فیناستراید و دوتاستراید را برای درمان الگوی طاسی، به زنها هم پیشنهاد می دهند. تحقیقات نشان می دهد که استفاده از این داروها باعث رشد مجدد موها در زنان می شود. البته استفاده از این داروها، عوارض و محدودیت های خاصی هم دارد.

3. تغییر رژیم غذایی و مصرف مکمل ها

شما می توانید غذاهای سالم بخورید. آهن در سبزیجاتی با برگ های تیره، لوبیا و غلات یافت می شود. البته می توانید از متخصص هم بخواهید برای شما مکمل آهن را تجویز کند ولی بهتر است با مصرف مواد غذایی، آهن مورد نیاز بدنتان را تامین کنید. البته فولیک اسید و بیوتین هم می تواند باعث ضخامت بیشتر و افزایش حجم موهای شما بشود. تحقیقات نشان می دهد که زنهایی که بطور مرتب اسیدهای چرب امگا 3، امگا 6 و آنتی اکسیدانت مصرف کرده اند، موهای پرپشت تری نسبت به بقیه دارند.

>> درمان الگوی طاسی زنانه با کاشت مو به روش PRP

کاشت مو به روش PRP برای درمان الگوی طاسی زنانه می تواند بسیار مفید باشد. کاشت مو به روش PRP شامل گرفتن خون، قرار دادن آن در دستگاه سانتریفوژ و جدا سازی ترکیبات آن است. در کاشت مو به روش PRP، پلاکت های خون نقش اساسی و مهمی دارند زیرا با تزریق پلاکت ها (با سرنگ) در روی سر، می توانیم شاهد نتایج خوبی باشیم. کاشت مو به روش PRP باعث تحریک فولیکول های مو می شوند و با تحریک آنها، موها هم شروع به رشد خواهند کرد. کاشت مو به روش PRP، نتایج ماندگاری را برای زنان به دنبال دارد.

>> درمان الگوی طاسی زنانه با کاشت مو به روش های SUT, FUT، SAFER

کاشت مو برای درمان الگوی طاسی زنانه، با روش های مختلفی انجام می شود؛ مثل کاشت مو به روش SUT، کاشت مو به روش FUT و کاشت مو به روش SAFER . نحوه کاشت مو در هر کدام از این روش ها با یکدیگر متفاوت است که در مقالات قبلی مفصل در مورد آنها صحبت کرده ایم ولی اگر بخواهیم به طور کلی برای شما توضیح بدهیم؛ در طول فرآیند کاشت مو، متخصص پوست و مو بخش کوچکی از موهای سر شما را از پوست سر جدا می کند که شامل گرافت های زیادی می شود و در نقاطی که موهای شما کم حجم تر است و بصورت نقاط خالی در سرتان نشان داده می شود، این گرافت ها را قرار می دهد. بعد از چند ماه، گرافت ها رشد می کنند و در نتیجه الگوی طاسی زنانه به خوبی درمان می شود. اگر الگوی طاسی زنانه بخوبی و با روشی مناسب درمان بشود، قابل برگشت نخواهد بود. کاشت مو می تواند از ریزش موها جلوگیری کند و باعث رشد مجدد موهای از دست رفته هم بشود. فقط برای گرفتن نتیجه ای خوب از کاشت مو، باید مقداری صبور باشید.   ” کلینیک کاشت مو رز“ با پزشکانی مجرب و متخصص و دستگاه های پیشرفته یکی از بهترین مرکز کاشت مو در تهران می باشد و خدمات کاشت موی طبیعی را هم به مشتریان گرامی خود ارائه می دهد. در این کلینیک پوست و مو ، هدف ما رضایت شما مشتریان عزیز است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کاشت مو و درمان ریزش مو، با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس حاصل فرمایید.

 

                                                                              کلینیک پوست و مو


موضوعات:
[ بازدید : 74 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

استفاده از محلول ماینوکسیدیل بعد از کاشت مو

شنبه 3 آذر 1397
13:34
امیر علوی

استفاده از محلول ماینوکسیدیل بعد از کاشت مو

>> استفاده از محلول ماینوکسیدیل بعد از کاشت مو

بدون شک، کاشت مو یکی از موثرترین و پرطرفدارترین روش های ترمیم موها است ولی گرفتن نتیجه از کاشت مو، مستلزم صبر و گذشت زمان است. 8 الی 12 ماه بعد از کاشت، موهای جدید شروع به رشد می کنند و دز طول این مدت فقط باید صبور باشید.

متخصص ها روش های زیادی را برای گذراندن سریع تر دوره ریکاوری و همچنین رشد سریعتر موها به بیمار پیشنهاد می دهند. بسیاری از متخصص ها، ماینوکسیدیل 3 درصد و 5 درصد را بیمار تجویز می کنند و معتقدند که ماینوکسیدیل به موها کمک می کند تا سریع تر رشد کنند.   استفاده از محلول ماینوکسیدیل   در مورد کارایی ماینوکسیدیل، تحقیقات زیادی انجام شده است و ما در این مقاله به فواید استفاده از ماینوکسیدیل و روش مصرف آن می پردازیم.

>> نقش ماینوکسیدیل در کنترل ریزش مو

کاشت مو به بیمار کمک می کند تا صاحب موهای پرپشتی بشود ولی کاشت مو نمی تواند ریزش موی بیمار را کنترل کند. اگر شما در سنین جوانی و قبل از 35 سالگی اقدام به کاشت مو کرده اید، حتی بعد از کاشت مو هم ممکن است شاهد ریزش موهایتان باشید. در این شرایط، شما به محلولی نیاز دارید تا ریزش موهایتان را متوقف کند. متخصص ها هم به بیماران پیشنهاد می دهند که بصورت موضعی از محلول هایی مثل ماینوکسیدیل استفاده کنند.   محلول ماینوکسیدیل بعد از کاشت مو   ماینوکسیدیل می تواند فرآیند ریزش موها در اثر آلوپسی آندروژنیک ( الگوی طاسی مردانه و زنانه ) را بهبود ببخشد. نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که باید بطور مرتب از محلول ماینوکسیدیل استفاده کنید تا ریزش موهایتان متوقف بشود.

>> نحوه اثر ماینوکسیدیل بر فولیکول های مو

ماینوکسیدیل می تواند کانال های پتاسیم را در بدن باز کند و با انبساط رگ های خونی باعث می شود تا مواد مغذی، خون و اکسیژن بیشتری به فولیکول های موی سر برسد. در نتیجه، فولیکول موهایی که که در حال استراحت بودند، ریزش پیدا می کنند و با موهای ضخیم تری که در مرحله رشد خود قرار دارند، جایگزین می شوند.

>> عوارض و اثرات جانبی ماینوکسیدیل

برخلاف محلول ها و داروهای دیگری که برای رشد مو استفاده می شوند، محلول ماینوکسیدیل تولید دی هیدروتستوسترون را در مردان کاهش نمی دهد. دی هیدروتستوسترون، به هورمون جنسی گفته می شود که به طاسی با الگوی مردانه مربوط می شود. همچنین ماینوکسیدیل فعالیت های آنزیمی که مسئول ذخیره دی هیدروتستوسترون است را هم مسدود نمی کند. در نتیجه، در حین مصرف ماینوکسیدیل، انقباضات فولیکول ها به خوبی متوقف می شود و هیچ آسیبی به فولیکول ها نمی رسد. اثرات جانبی که هنگام استفاده موضعی از محلول ماینوکسیدیل گزارش شده است شامل خارش چشم، قرمزی و ایجاد آکنه در کف سر می شود. اثرات جانبی که به ندرت اتفاق می افتند شامل ایجاد مشکلاتی در نفس کشیدن، احساس سرگیجه، تورم صورت، ضربان قلب نامنظم و افزایش وزن می شود.

>> روش استفاده از ماینوکسیدیل

قبل از استفاده از این محلول باید موهایتان را خوب خشک کنید. از محلول ماینوکسیدیل بصورت موضعی در کف سر استفاده کنید. شما باید در نقاط طاس و بدون موی سرتان از این محلول استفاده کنید. از محلول ماینوکسیدیل، دو بار در روز استفاده کنید. بعد از استفاده، اجازه بدهید تا محلول ماینوکسیدیل تا 4 ساعت بر روی سرتان بماند و بعد می توانید سرتان را با آب بشویید.

>> سوالات رایج بیماران در مورد محلول ماینوکسیدیل

  1. محلول ماینوکسیدیل 2% بهتر است یا 5%؟

ماینوکسیدیل 2 درصد بیشتر به خانم ها پیشنهاد می شود و محلول ماینوکسیدیل 5 درصد هم به آقایان.

  1. محلول ماینوکسیدیل به شکل فوم بهتر است یا اسپری و مایع؟

فوم و مایع، با هم فرقی ندارند؛ بسیاری از بیماران از اسپری استفاده می کنند چون راحت تر است.

  1. آیا محلول ماینوکسیدیل به شکل اسپری، عوارض خاصی دارد؟

ماینوکسیدیل عارضه خاصی ندارد که نگران شوید. فقط الکل موجود در اسپری ممکن است باعث خارش و خشکی خفیف در نقاطی از سر بشود که اسپری می شود.

  1. آیا از محلول ماینوکسیدیل، باید دو بار در روز استفاده کرد؟

در مورد تعداد دفعات استفاده از محلول ماینوکسیدیل، حتما با متخصص مشورت کنید. بعضی از متخصص ها معتقدند که 1 بار استفاده از محلول ماینوکسیدیل در طول روز کافی است. بعضی از متخصص ها هم بر این باورند که استفاده بیشتر از ماینوکسیدیل، تاثیر بهتری روی موها می گذارد. توجه داشته باشید که با استفاده بیشتر از این محلول، احتمال بروز اثرات جانبی هم افزایش می یابد.

  1. چگونه مطمئن بشوم که محلول ماینوکسیدیل برای موهای من موثر است؟

در روزهای اولی که از محلول ماینوکسیدیل استفاده می کنید، شاهد کم پشت و نازک شدن موهایتان هستید و بعد از چند مدت هم احساس می کنید که موهایتان روشن تر شده اند. با استفاده منظم از محلول ماینوکسیدیل، ضخامت موهای شما بیشتر و حتی موهایتان پرپشت تر هم می شوند. شما باید 60 الی 90 روز صبر کنید تا متوجه بشوید که آیا استفاده از ماینوکسیدیل برای موهایتان موثر بوده است یا خیر.

  1. چه کسانی نمی توانند از محلول ماینوکسیدیل استفاده کنند؟

خانم هایی که باردار هستند و به نوزاد شیر می دهند، نمی توانند از محلول ماینوکسیدیل استفاده کنند زیرا مقدار کمی از این محلول در بدن جذب می شود و باعث ایجاد عوارض می شود. حتی مادرانی که شیر می دهند هم این دارو می تواند از طریق شیر به نوزاد آسیب برساند.

  1. آیا استفاده از ماینوکسیدیل برای خانم ها هم مناسب است؟

استفاده از محلول فیناستراید برای خانم ها توصیه نمی شود ولی استفاده از ماینوکسیدیل برای خانم ها بسیار مفید است. طبق تحقیقاتی که انجام شده است، ماینوکسیدیل باعث رشد موها در زنان می شود.

  1. محلول ماینوکسیدیل در کدام قسمت سر بیشترین تاثیر را می گذارد؟

محلول ماینوکسیدیل در قسمت جلوی سر بیشترین تاثیر را می گذارد.

  1. بعد از استفاده از محلول ماینوکسیدیل می توان سر را ماساژ داد؟

شما می توانید 1 سی سی از محلول ماینوکسیدیل را با قطره چکان در روی سرتان بریزید و سپس با انگشت هایتان سرتان را ماساژ بدهید تا محلول بهتر جذب بشود.

  1. آیا می توان همزمان با محلول ماینوکسیدیل از محصولات دیگر هم برای موها استفاده کرد؟

بله، شما می توانید از سایر داروها و محلول ها هم همزمان با ماینوکسیدیل استفاده کنید؛ فقط قبل از استفاده از محصولات دیگر، اجازه بدهید که ماینوکسیدیل روی سرتان کاملا خشک بشود. شما می توانید با مراجعه به کلینیک پوست و مو رز، با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو در مورد در مورد کاشت مو و مراقبت های بعد از کاشت مو مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره تماس 02144067005 بگیرید. همچنین شما عزیزان می توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین بهره مند شوید.

 

کلینیک پوست و مو


موضوعات: کاشت مو,
[ بازدید : 85 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

چه کارهایی می توانیم انجام بدهیم تا احتمال عفونت بعد از کاشت مو کمتر بشود ؟

شنبه 3 آذر 1397
15:12
امیر علوی

چه کارهایی می توانیم انجام بدهیم تا احتمال عفونت بعد از کاشت مو کمتر بشود ؟

>> دستورالعمل های کاهش عفونت بعد از کاشت مو

بسیاری از بیماران بعد از کاشت مو با عفونت مواجه می شوند. همانطور که می دانید، عفونت یکی از اثرات جانبی کاشت مو است. عفونت می تواند به قدری بر روی نتایج حاصل از کاشت موی طبیعی تاثیر منفی بگذارد که بیمار اصلا از کاشت موهایش راضی نباشد.

  عفونت بعد از کاشت مو   با اینکه محیط اکثر کلینیک ها کاملا تمیز است ولی باز هم احتمال عفونت وجود دارد ولی لازم نیست زیاد نگران این مسئله باشید زیرا در هر چند هزار بیمار، فقط یک نفر درگیر عفونت می شود. متخصص ها برای جلوگیری از ایجاد عفونت بعد از کاشت مو، برای بیمار آنتی بیوتیک تجویز می کنند و یک سری دستورالعمل های خاصی را به بیمار می گویند تا بعد از کاشت مو انجام بدهد. البته تجویز دارو به تنهایی نمی تواند جلوی عفونت را بگیرد و رعایت یک سری دستور العمل های خاص می تواند نقش مهمی در جلوگیری از ایجاد عفونت داشته باشد.   عفونت در حین کاشت مو   متخصصان پوست و مو در کلینیک تخصصی پوست و مو رز به شما دستور العمل های خاصی را یاد می دهند تا بعد از کاشت مو، دچار عفونت نشوید. کارهایی که بعد از کاشت مو می توانید انجام بدهید عبارتند از:

  1. از فعالیت های شدید خودداری کنید

از انجام کارها، ورزش ها و فعالیت های فیزیکی که باعث می شوند تا عرق کنید خودداری کنید زیرا باکتری ها و ویروس هایی که در اثر عرق کردن بوجود می آیند، احتمال ایجاد عفونت را در بخش هایی که مو کاشته اید را تا حد زیادی افزایش می دهند؛ بنابراین لازم است تا چند هفته بعد از کاشت مو از انجام فعالیت های فیزیکی شدید خودداری کنید.

  1. سر خود را بطور مرتب بشویید

بعد از کاشت مو تا چند روز نباید سرتان را بشویید ولی تمیز نگه داشتن کف سرتان مانع از رشد ذرات کثیف، ایجاد شوره در سر و همچنین خارش کف سرتان می شود. شما می توانید 2 هفته بعد از کاشت مو، کف سرتان را با شامپوی مناسبی بشویید.

  1. کف سرتان را تمیز نگه دارید

همانطور که در بخش قبلی اشاره کردیم، تمیزی کف سر یک فاکتور مهم در جلوگیری از عوارض ناخواسته بعد از کاشت مو است. قبل از تماس با کف سر، دستهایتان را بشویید و هیچ وقت با دستهای کثیف به سرتان دست نزنید زیرا این کار می تواند باعث ایجاد عفونت بشود.

  1. از داروهایی که متخصص برایتان تجویز کرده است، بطور مرتب استفاده کنید

متخصص بعد از کاشت مو، یک سری داروها را برای کاهش درد و همچنین مقداری آنتی بیوتیک را برای جلوگیری از عفونت برای شما تجویز می کند. داروهایتان را منظم و کامل مصرف کنید تا سریعتر و بدون هیچگونه عفونتی بهبود پیدا کنید.

  1. از وارد کردن هرگونه خراش یا آسیب فیزیکی به کف سر خود جلوگیری کنید

بعد از کاشت مو، شاهد مقداری پوسته خشک بر روی کف سر خودتان هستید و همچنین بعضی از زخم ها در روی سر دلمه می بندند. وجود این پوسته ها و دلمه ها باعث می شود تا بیمار تحریک بشود که کف سر خود را دستکاری کند و حتی زخم های سرش را هم لمس کند. دلمه های زخم و پوسته ها بعد از 10 الی 15 روز بعد از کاشت مو برطرف می شوند، پس بجای اینکه به این پوسته ها دست بزنید، بهتر است از پمادهایی که متخصص برای شما تجویز کرده است، بطور مرتب استفاده نمایید.

  1. مواظب سرتان باشید

بعد از کاشت مو، هر روز فرآیند رشد موهایتان را با دقت بررسی کنید و مراقب تمام تغییراتی که در کف سرتان ایجاد می شود هم باشید. در ضمن، اگر شاهد هر گونه اثرات جانبی و عوارضی بودید، هم به متخصص خود اطلاع بدهید تا هر چه سریعتر آن عارضه برطرف بشود.

  1. در طول دوره ریکاوری، از مصرف سیگار، تنباکو و الکل خودداری کنید

همانطور که در مقاله های قبلی کاشت مو عنوان کردیم، قبل و بعد از کاشت مو نباید سیگار، قلیان و یا الکل مصرف کنید. سیگار و الکل به قدری برای بیمار مضر هستند که در این خصوص متخصص ها بارها تاکید کرده اند که برای گرفتن نتیجه ای خوب از کاشت مو، باید سیگار و الکل را کنار بگذارید. سیگار و الکل می توانند در ایجاد عفونت هم نقش داشته باشند پس برای اینکه دوره ریکاوری خوبی را سپری کنید، از مصرف آنها خودداری کنید.

>> نشانه های عفونت بعد از کاشت مو

نشانه های عفونت بعد از کاشت مو شامل قرمزی و تورم بیش از اندازه است. ممکن است در اثر عفونت در روی سر، مقداری خون ریزی هم مشاهده بشود. در کل، اگر عوارض و اثرات جانبی بعد از کاشت مو با گذشت یک هفته بجای بهتر شدن بدتر بشود، نشانه عفونت سر است و شما باید به متخصص مراجعه کنید.

>> مهم ترین علت ایجاد عفونت در حین کاشت مو و بعد از آن

دلیل اصلی ایجاد عفونت در حین کاشت مو و حتی بعد از آن می تواند به خاطر شرایط غیر بهداشتی کاشت مو باشد. در واقع، اگر بخش اهدا کننده فولیکول و سر به خوبی ضدعفونی نشوند، سر بیمار دچار عفونت می شود.

>> اثرات و عوارض عفونت بعد از کاشت مو

عفونت بعد از کاشت موی می تواند روز به روز جدی تر و بیشتر بشود، بر نتایج جراحی کاشت مو تاثیر منفی بگذارد و حتی سلامت فیزیکی شما را هم تحت تاثیر خودش قرار بدهد. عفونت می تواند به ظاهر موهای کاشته شده شما آسیب زیادی وارد کند و برای اینکه این آسیب ها را جبران کنید، نیاز به کاشت موی مجدد خواهید داشت. عفونت در بخش هی اهدا کننده فولیکول مو باعث ایجاد اسکارهای زیاد و ناخوشایندی می شود و حتی در سرعت رشد دوباره موها تاثیر منفی می گذارد. در نهایت، عفونت باعث از دست دادن موهای سالم زیادی می شود. * اگر شما هم از مشکل ریزش مو رنج می برید و به دنبال راه حلی هستید که موهایتان دوباره رشد کنند، مشورت با متخصص پوست و مو می تواند بهترین گزینه برای شما باشد. متخصص با شما در مورد تمام جنبه های ریزش مو صحبت خواهد کرد و به شما بهترین راه حل را پیشنهاد خواهد داد. شما می توانید با مراجعه به کلینیک پوست و مو رز، با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو در مورد کاشت مو و مراقبت های بعد از کاشت مو مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره تماس 02144067005 بگیرید. همچنین شما عزیزان می توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین بهره مند شوید.

کلینیک پوست و مو


موضوعات: کاشت مو,
[ بازدید : 93 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

تاثیر سیگار بر کاشت مو و مضرات آن

شنبه 3 آذر 1397
15:28
امیر علوی

تاثیر سیگار بر کاشت مو و مضرات آن

>> تاثیر سیگار بر کاشت مو

همه ما می دانیم که سیگار به سیستم تنفسی ما آسیب می زند و می تواند یکی از دلایل ابتلا به سرطان ریه و بیماری های قلبی هم باشد. کشیدن سیگار حتی می تواند باعث طاسی سر هم بشود. به تمام بیمارانی که قصد کاشت مو دارند، گفته می شود که حداقل در دوره ای که قصد کاشت مو دارند از سیگار کشیدن خودداری کنند ولی با وجود همه ی این تذکرات توسط متخصصین، بسیاری از بیماران این نکته مهم را نادیده می گیرند.

  تاثیر سیگار بر کاشت مو   سیگار تاثیر منفی در میزان موفقیت کاشت مو می گذارد و حتی مدت زمانی که فولیکول ها می توانند در روی سر زنده بمانند را هم بسیار کاهش می دهد. همه ی ما می دانیم که سیگار کشیدن چقدر برای سلامتی ما مضر است ولی آیا اطلاع دارید که کشیدن سیگار می تواند چه تاثیرات منفی در فرآیند کاشت مو بگذارد ؟ بعد از کاشت مو هم افراد سیگاری دائم نگران هستند که گرافت های آنها زنده نماند ولی در کمال ناباوری، با ریزش تک تک موهایشان مواجه می شوند؛ پس لازم است تاثیر کشیدن سیگار بر کاشت مو را دقیق تر بررسی کنیم، با ما همراه باشید.

 

تاثیر سیگار بر کاشت موی طبیعی

 

>> اثرات منفی سیگار بر کاشت مو

1. عدم اکسیژن رسانی به فولیکول های مو

تحقیقات زیادی در مورد ارتباط بین سیگار کشیدن و ریزش مو انجام شده است. طبق تحقیقات در سال 2007، سیگار کشیدن منظم و حدود 1 الی 20 نخ سیگار در روز، می تواند باعث ریزش موی خفیف تا شدید در مردانی بشود که در دوره میانسالی خود قرار دارند. در واقع، نیکوتین موجود در خون مانع از جابجایی کربن مونو اکسید با اکسیژن می شود. سیگار بر روی جریان خون تاثیر می گذارد و در نتیجه، فولیکول های مو بدون اکسیژن می مانند و شروع به ریزش می کنند.  

2. تغییر ساختار رگ های خونی     

نیوکوتینی که در سیگار وجود دارد، باعث جمع شدن و انقباض رگ های خونی در سر می شود و مانع خونرسانی این رگ ها به فولیکول ها می شود. در واقع، هر چیزی که بر روی گردش خون سر تاثیر منفی بگذارد، در ریکاوری بیمار بعد از کاشت مو اختلال ایجاد کرده و بیمار دیرتر بهبود می یابد. سیگار کشیدن باعث می شود که فولیکول های جدید خشک بشوند و در نهایت از بین بروند؛ حتی اگر در سر بیمار رشد خوبی کرده باشند.

3. ایجاد آلوپسی آندروژنیک

آلوپسی آندروژنیک واژه ای است که به ریزش موها در هر دو جنس (هم خانم ها و هم آقایان) اشاره دارد. آلوپسی آندروژنیک به الگوی طاسی در مردها هم مربوط می شود و شامل ریزش مو در در هر دو بخش از گیجگاه فرد (جلوی سر) می شود. در آلوپسی آندروژنیک، خط رویش مو به سمت عقب می رود و جلوی سر شبیه حرف ام انگلیسی می شود. بخش جلوی سر به تدریج کم پشت تر می شود و حتی باعث طاسی جزئی یا کامل بیمار هم می شود. کشیدن سیگار نقش مهمی در ایجاد آلوپسی آندروژنیک دارد.

4. شکنندگی موها 

در افراد سیگاری، خونرسانی در سر آنها نسبت به افراد غیر سیگاری بسیار کمتر می شود. دریافت خون کمتر باعث می شود که فولیکول های مو اکسیژن کمتری دریافت کنند و هم به آنها مواد مغذی کمتری برسد؛ مخصوصا مواد مغذی که برای رشد و حیات موها لازم هستند. اگر کف سر در شرایط ناسالمی قرار داشته باشد، فرآیند رشد موها به درستی انجام نمی شود؛ در نتیجه، لایه های بالایی مو آسیب می بینند و بسیار حساس و شکنده می شوند و تحت هر شرایطی سریع میشکنند.

5. احتمال خونریزی

وقتی بیماری قبل و بعد از کاشت موی سیگار می کشد، فولیکول های موهایش ضعیف می شوند و بسیاری از آنها، دوباره رشد نمی کنند. سیگر کشیدن باعث خونریزی در حین جراحی کاشت مو می شود که این خونریزی به خاطر وجود ماده نیکوتین در بدن بیمار است.

6. ابتلا به عفونت

یکی از علت های ایجاد عفونت در سر می تواند کشیدن سیگار باشد؛ جراحت ها و زخم هایی که بر اثر کاشت مو روی سر بیمار بوجود می آید، نسبت به ویروس ها و باکتری ها بسیار آسیب پذیر هستند و سیگار که دوره ریکاوری بیمار را افزایش می دهد، باعث می شود که ریسک ابتلا به عفونت هم بالاتر برود. عفونت باعث عدم موفقیت در روند کاشت موی بیمار می شود. کسانی که سیگار می کشند بدن آنها توانایی کمتری برای مبارزه با عوامل عفونت زا دارد.

7. ایجاد اسکارهای دائمی

پوسته و دلمه زخم در کسانی که سیگار می کشند، بیشتر از سایر افراد در روی سر باقی می مانند. ماندگاری بیشتر پوسته و دلمه در سر افراد سیگاری باعث می شود که اسکارهای زیادی روی سر ایجاد بشوند که به صورت بافتی برجسته در روی سر نمایان هستند. این اسکارها هم تا مدتها در روی سر باقی می مانند و دیرتر بهبود می یابند.

8. افزایش بافت مردگی یا مرگ پوست

احتمال بافت مردگی به این بستگی دارد که فرد چند بار در روز سیگار می کشد. هر چه بیمار تعداد سیگار بیشتری در روز بکشد، احتمال بافت مردگی بیشتر می شود.

>> سیگار کشیدن بیمار در قبل و بعد از کاشت مو

متخصص های پوست و مو به بیماران توصیه می کنند که حداقل یک هفته قبل از کاشت مو و 14 روز بعد از کاشت مو، سیگار را ترک کنند ولی اگر بیمار بتواند تا چند ماه بعد از کاشت مو سیگار نکشد، قطعا نتایج خیلی خوبی از کاشت مو خواهد گرفت. اگر فرد سیگاری بداند که نکشیدن سیگار می تواند ریسک کاشت موی طبیعی ناموفق را کاهش بدهد، سلامت جسمی او را بهبود ببخشد و به طول عمر او بیفزاید، تصمیم می گیرد تا سیگار را برای همیشه ترک کند.

>> چرا سیگار بسیار اعتیادآور است ؟

ترک سیگار در عمل کار سختی است؛ یکی از دلایل سخت بودن ترک سیگار این است که نیکوتین موجود در سیگار، ساختار شیمیایی مغز را تغییر می دهد. سیگار تعداد پیام رسان های عصبی که مسئول احساساتی مثل لذت و خوشحالی هستند را تغییر می دهد. نیکوتین باعث ایجاد احساسات لذت بخش در فرد می شود و فردی که سیگار می کشد، بخاطر احساس لذت بخشی که به او دست می دهد، نمی تواند سیگار را ترک کند.   

موضوعات: کاشت مو,
[ بازدید : 55 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

استفاده از بیوتین برای رشد مو و فواید آن

چهارشنبه 7 آذر 1397
22:47
امیر علوی

استفاده از بیوتین برای رشد مو و فواید آن

>> بیوتین برای رشد مو

بیوتین، یک ویتامین است که قابلیت انحلال در آب را دارد؛ بیوتین جزو گروه ویتامین B است که به عنوان ویتامینH  و یا B7 هم شناخته می شود. بدن شما به بیوتین نیاز دارد تا بتواند بعضی از مواد مغذی را به انرژی تبدیل کند. بیوتین نقش مهمی در سلامت مو، پوست و ناخن های شما دارد.   بیوتین برای رشد   اگر بیوتین کافی در بدن شما وجود نداشته باشد، به احتمال زیاد شاهد ریزش مو هستید. در بیشتر موارد، بیوتینی که می توانید از رژیم غذایی دریافت کنید، برای سلامت موهای شما کافی است. افراد زیادی هستند که بیوتین بیشتری مصرف می کنند تا بتوانند شاهد نتایج بهتری باشند. در این مقاله به مواد غذایی حاوی بیوتین، مکمل های بیوتین، اثرات جانبی مصرف آن و به سایر اطلاعات مربوط به بیوتین می پردازیم.   بیوتین برای رشد مو  

>> بیوتین و رشد موها

کراتین، نام پروتئینی است که موهای شما را بوجود می آورد و بیوتین هم نقش مهمی در تولید کراتین دارد. التبه نقش بیوتین در تولید کراتین هنوز بطور دقیق مشخص نشده است ولی نقش آن در جلوگیری از ریزش موها به خوبی ثابت شده است.

>> مصرف روزانه بیوتین

کمبود بیوتین در موارد بسیار نادری بوجود می آید و سازمان غذا و داروی آمریکا، هنوز اجازه مصرف بیوتین به صورت روزانه را نداده است. البته مصرف روزانه بیوتین به سن، جنس و سلامت عمومی فرد بستگی دارد. افراد 10 سال به بالا می توانند بین 30 الی 100 میکروگرم بیوتین را بصورت روزانه مصرف کنند. ممکن است زنان باردار و یا زنانی که به نوزاد شیر می دهند، به مقادیر بالاتری از بیوتین نیاز داشته باشند و حدودا 30 میکروگرم از بیوتین برای زنان باردار و 35 میکروگرم برای زنان شیرده کافی است. البته بهتر است با متخصص در این زمینه مشورت کنید. نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که نمی توانید در حین مصرف بیوتین از سایر مکمل ها استفاده کنید زیرا باعث می شود تا بیوتین نتواند به خوبی جذب بشود. مصرف بیوتین هم به دو صورت است؛ رژیم غذایی و مصرف مکمل.

>> غذاهای حاوی بیوتین

شما می توانید مقدار بیوتین مورد نیازتان را با مصرف مواد غذایی بدست بیاورید. غذاهای زیادی هستند که سرشار از ویتامین بیوتین هستند مثل:

  1. جگر و قلوه
  2. زرده تخم مرغ
  3. مغزها مثل بادام درختی، بادام زمینی و گردو
  4. سویا و حبوباتی مثل لوبیا، عدس و نخود
  5. موز
  6. قارچ
  7. شیر
  8. غذاهای دریایی
  9. پنیر
  10. گل کلم
  11. گوجه
  12. هویج
  13. سبزیجات سبز

گرم کردن این غذاها می تواند بر روی خاصیت بیوتین بر روی رشد موها تاثیر منفی بگذارد پس این غذاها را بصورت خام مصرف کنید یا اینکه باید به مدت خیلی کمی گرم و یا فرآوری بشوند. مقدار بیوتین هم در هر غذایی متفاوت است پس حتما در مورد بیوتین موجود در هر یک از این غذاها اطلاعات کافی بدست بیاورید. بسیاری بر این باورند که بیوتین های موجود در مواد گیاهی بهتر از منابع حیوانی حاوی بیوتین هستند. گیاهان حاوی بیوتین شامل انواع مختلفی از مغزها می شوند؛ 100 گرم گردو، حاوی 28 میکروگرم بیوتین است و علاوه بر این، مغزها منابع خوبی از اسیدهای چرب امگا 3 هستند که در سلامت موها نقش مهمی دارند.

>> مکمل های بیوتین

اگر فکر می کنید که با مصرف مواد غذایی نمی توانید مقدار بیوتین مورد نیازتان را بدست بیاورید و یا به دنبال مصرف دوزهای بالاتری از بیوتین هستید، استفاده از مکمل های بیوتین هم می تواند گزینه خوبی برای شما باشد. مکمل های بیوتین را می توانید به صورت کپسول یا قرص تهیه کنید. اگر موهای شما مستعد شکنندگی است، می توانید از مکمل های حاوی 2500 میکروگرم یا کمتر از این میزان استفاده کنید. برای اینکه از اثرات جانبی مکمل های بیوتین دور بمانید، می توانید مکمل ها را همراه با وعده های غذایی میل کنید. البته همه ی افراد نمی توانند از مکمل های بیوتین برای رشد مو استفاده کنند و لازم است حتما با متخصص صحبت کنند؛ متخصص می تواند شما را از مزایا و اثرات جانبی استفاده از مکمل های بیوتین آگاه کند و دوز مناسب را هم برای شما مشخص کند. افرادی که اقدام به کاشت مو کرده اند هم بهتر است با متخصص در این زمینه صحبت کنند.

>> نشانه های کمبود بیوتین 

اگر کمبود بیوتین داشته باشید، یک سری نشانه های خاصی در بدنتان بوجود می آید که عبارتند از:

  1. ریزش موها
  2. شکنندگی موها
  3. پوست سر خشک
  4. قرمزی اطراف چشم ها، بینی و سایر بخش های صورت
  5. احساس خستگی مفرط
  6. بی خوابی
  7. بی اشتهایی

>> فواید بیوتین برای موها

در مورد فواید بیوتین تحقیقات زیادی انجام نشده است ولی بی شک این ویتامین فواید زیادی دارد. بیوتین، به فرآیند رشد موها سرعن می بخشد و باعث تقویت موها می شود. بیوتین نه تنها برای کسانی که موهای آسیب دیده ای دارند می تواند مفید باشد، بلکه برای کسانی می خواهند موهای پرپشت تری داشته باشند هم موثر است.

>> آیا مصرف بیوتین برای مردانی که الگوی طاسی مردانه دارند هم مفید است ؟    

زمانی بیوتین می تواند باعث رشد موها بشود که ریزش موی فرد بخاطر کمبود بیوتین باشد. بیوتین در افرادی که مشکل الگوی طاسی مردانه دارند، هیچ تاثیری ندارد زیرا الگوی طاسی مردانه، یک مشکل هورمونی و ژنتیکی است و ویتامین بیوتین به تنهایی نمی تواند از فرآیند طاسی مردانه جلوگیری کند. البته این افراد هم می توانند از بیوتین استفاده کنند چون هیچ ضرری یرای آنها ندارد.

>> مشکلات مصرف بیوتین برای رشد موها  

1- مصرف بیش از حد بیوتین بر روی بعضی از فرآیندهای طبیعی بدن تاثیر منفی می گذارد؛ مثلا در کسانی که مشکل هضم و گوارش غذا دارند، مصرف بیش از حد بیوتین باعث توقف فعالیت های باکتری های مفید معده می شود و یا مصرف بیوتین با آنتی بیوتیک و داروهای ضد حملات قلبی هم تداخل دارد. داروهای ضد آکنه هم میزان فعالیت های ویتامین بیوتین را در بدن افزایش می دهد. البته اگر ویتامین های دیگر گروه B مثل اسید پانتوتنیک را مصرف می کنید، می توان سطح بیوتین را بدن کاهش داد. 2- مصرف بیش از حد بیوتین باعث کمبود ویتامین B5 در بدن می شود که در نتیجه مشکلات پوستی مثل آکنه برای فرد بوجود می آید. در واقع، اثر بیوتین بر سایر ویتامین ها هم می تواند باعث بروز آکنه بشود؛ مخصوصا در افرادی که مستعد آکنه هستند. شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو در مورد کاشت مو مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره 02144067005 تماس بگیرید. همچنین شما عزیزان می توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین هم بهره مند بشوید.

 

کلینیک پوست و مو رز یکی از بزرگترین مراکز کاشت مو در ایران بوده و آماده خدمت رسانی به علاقه مندان گرامی می باشد.

 

 

کلینیک پوست و مو


موضوعات: کاشت مو,
[ بازدید : 64 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

آیا سرکه سیب برای موهای سر مفید می باشد ؟

چهارشنبه 7 آذر 1397
22:58
امیر علوی

آیا سرکه سیب برای موهای سر مفید می باشد ؟

>> سرکه سیب برای موهای سر

سرکه سیب یک ادویه بسیار معروفی است و جزو غذاهای سالم محسوب می شود. این سرکه در طی تخمیر سیب بدست می آید و غنی از مواد معدنی و اسیدهای مختلف است.   سرکه سیب برای موهای سر   سرکه سیب کاربردهای بسیار متفاوتی دارد. یکی از کاربردهای مهم سرکه سیب این است که می توان از آن برای شستشوی موها استفاده کرد زیرا سرکه سیب می تواند باعث بهبود سلامت کف سر، تقویت موها و درخشندگی موها بشود. در زمینه تاثیر سرکه سیب برای موهای سر تحقیقات زیادی انجام شده است و از آن برای بهبود خارش کف سر و جلوگیری از شکنندگی موها بسیار استفاده می شود.  

سرکه سیب برای موهای سر

 

>> چرا از سرکه سیب می توان برای درمان موها استفاده کرد ؟

سرکه سیب خاصیت های زیادی برای برای درمان موهای آسیب دیده دارد که در ادامه آنها را بررسی می کنیم.

1- اسیدیته و پی اچ

پی اچ موها و روغن های طبیعی که روی کف سر ما وجود دارند، حدودا بین 4.5 الی 5.5 است و وقتی موهای ما در این سطح اسیدی قرار داشته باشند، باکتری ها نمی توانند بین موها رشد کنند؛ در واقع، موهایی که کدر و شکننده به نظر می رسند، خاصیت قلیایی دارند و یا پی اچ آنها بالاتر از این حد طبیعی است. تغییر پی اچ موهای ما می تواند بخاطر شامپوها و دیگر محصولاتی باشد که بر روی پوست سر تاثیر منفی می گذارند. سرکه سیب یک مایع اسیدی است که حاوی مقادیر زیادی از اسید استیک است. پی اچ سرکه سیب، نزدیک به موهای انسان است. سرکه سیب یک مایع اسیدی است که حاوی مقادیر زیادی از اسید استیک است. استفاده منظم از سرکه سیب باعث می شود که پی اچ موها و کف سر پایین تر آمده و در نهایت به تعادل برسد.

- آنتی باکتریال (ضد میکروب) و ضد قارچ

از سرکه سیب به عنوان یک محلول ضد عفونی کننده هم استفاده می شود. با کمک سرکه سیب می توان قارچ ها و باکتری هایی که باعث ایجاد مشکلاتی در کف سر و موها می شوند را به خوبی کنترل کرد و همچنین باعث بهبود عفونت و یا خارش در کف سر شد. کسانی که از مشکل شوره در سرشان رنج می برند، با 1 بار استفاده از سرکه سیب در هفته می توانند این مشکل را براحتی برطرف کنند.

3- تمیز کننده قوی

استفاده از سرم های مو، ژل، اسپری و ماسک باعث کدر شدن موها می شود. یکی از بهترین راه ها برای خلاص شدن از این وضعیت و شادابی دوباره موها، استفاده از سرکه سیب است. در هنگام استفاده از سرکه سیب باید به مدت 3 دقیقه بنشینید تا ترکیبات سرکه سیب بتواند ساختار مولکولی مواد اضافه در روی کف سر را به خوبی تجزیه کند.

4- کاهش منافذ زیاد موها   

موهای نرمال، فقط به مایعات خاصی اجازه ورود به منافذ پوست سر را می دهند ولی مویی که منافذ زیادی دارد، سریع مایعات مختلف را به خود جذب می کند و در عین حال سریع هم آنها را از دست می دهد و خشک می شود. مواد شیمیایی و فاکتورهای محیطی به موها آسیب می رسانند و در نتیجه باعث می شوند تا موها منافذ زیادی داشته باشند؛ این عوامل باعث ایجاد شکاف ها و سوراخ های ریزی در سطح پوسته سر می شود و حتی موها را در معرض آسیب های بیشتری قرار می دهند. شما می توانید با کمک سرکه سیب، منافذ روی پوست سرتان را کنترل کنید و تعداد منافذ را هم کاهش بدهید. 

5- سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی

سرکه سیب غنی از ویتامین ها و مواد معدنی های مفید برای موهای سر است؛ مثل ویتامین C و B. در بعضی از تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده است، گفته می شود که سرکه سیب حاوی آلفا هیدروکسی اسید است که می تواند باعث بهبود پوسته و شوره های کف سر بشود. سرکه سیب خواص ضد التهابی هم دارد.

6- محرک رشد مو و جلوگیری از ریزش مو

سرکه سیب باعث افزایش جریان خون به سمت فولیکول های مو می شود که این فرآیند برای رشد موها و جلوگیری از ریزش مو واقعا لازم است. علاوه بر این، جریان خون می تواند مواد مغذی لازم را برای فولیکول های مو تامین کند و باعث محکم شدن ریشه موها و بهبود فرآیند رشد موها هم بشود.

7- جلوگیری از موخوره و شکنندگی موها

با استفاده منظم از سرکه سیب، از ایجاد موخوره و پیچ خوردگی در موهایتان می توانید جلوگیری کنید. منافذ زیاد در سر و موهای ضعیف و شکننده باعث ایجاد موخوره در سر می شوند که استفاده از سرکه سیب برای تمام این موارد مفید است.

>> چگونه می توان از سرکه سیب برای موها استفاده کرد؟

شستشوی موها با سرکه سیب بسیار آسان است :

  1. چند عدد قاشق سوپ خوری سرکه سیب را با مقداری آب ترکیب کنید
  2. بعد از اینکه از شامپو برای موهایتان استفاده کرده اید، ترکیب سرکه سیب و آب را بر روی موهایتان بریزید
  3. چند دقیقه صبر کنید و سپس موهایتان را بشویید.

البته می توانید چند قطره از روغن نارگیل را هم به سرکه سیب و آب اضافه کنید تا خاصیت درمانی محلولتان بیشتر بشود. شما می توانید چند بار در هفته از این ترکیب استفاده کنید و مقدار سرکه سیبی که پزشکها توصیه می کنند، حدودا 5 قاشق سوپ خوری یا کمتر از این میزان است.

>> بعد از استفاده از محلول سرکه سیب برای موهای سر منتظر چه نتایجی باشیم ؟

اگر بعد از استفاده از سرکه سیب، ریزش موها و یا سایر مشکلات مربط به کف سر و موهایتان بیشتر شد، یا از سرکه سیب استفاده نکنید یا اینکه می توانید مقدار سرکه سیبی که برای موهایتان استفاده می کنید را کمتر کنید و یا اینکه تعداد دفعات استفاده از آن را کاهش بدهید. سرکه سیب بخاطر اسید استیکی که دارد، ممکن است باعث سوزش در کف سرتان هم بشود. از تماس سرکه سیب با چشمانتان خودداری کنید و در صورت تماس، سریع چشمهایتان را با آب بشویید.

>>

بعضی از روغن ها مخصوص موها هستند که می توان آنها را با سرکه سیب ترکیب کرد:

  1. - روغن رز ماری : تحریک ریشه های مو، بهبود رشد مو و افزایش جریان خون در سر
  2. - روغن درخت چای : کنترل موهای چرب
  3. - روغن اسطوخودوس (لاوندر) : افزایش درخشندگی، معطر شدن موها و کنترل شوره سر
  4. - روغن بابونه : درخشندگی موها، نرمی موها و تسکین دهنده پوست سر

>> نکته آخر :

با اینکه سرکه سیب برای مو فایده های زیادی دارد ولی لازم است قبل از استفاده و شسشتشوی موهایتان با سرکه سیب، حتما با متخصص پوست و مو در این زمینه مشورت کنید. کسانی که کاشت مو انجام داده اند هم تحت نظر متخصص باید از سرکه سیب استفاده کنند. شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو در مورد کاشت مو مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره 02144067005 تماس بگیرید. همچنین شما عزیزان می توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین هم بهره مند بشوید.

کلینیک پوست و مو رز یکی از بزرگترین مراکز کاشت مو در ایران بوده و آماده خدمت رسانی به علاقه مندان گرامی می باشد.

 

کلینیک پوست و مو


موضوعات: کاشت مو,
[ بازدید : 77 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

دستورالعمل های داشتن موهای پرپشت

چهارشنبه 7 آذر 1397
23:14
امیر علوی

دستورالعمل های داشتن موهای پرپشت

>> دستورالعمل های داشتن موهای پرپشت و زیبا

تغییرات طبیعی بدن در طول زمان مثل کم پشت شدن و کاهش قابلیت ارتجاعی موها برای همه افراد بوجود می آید؛ این تغییرات در اثر کاهش جریان خون، توقف تولید سلول ها، تغییرات هورمونی و همچنین رژیم غذایی بوجود می آیند که همگی این عوامل بر سلامت موهای ما تاثیر می گذارند.   موهای پرپشت   همه ی ما در اطرافمان کسانی را می شناسیم که موهای فوق العاده پرپشتی دارند؛ شاید آنها هم راز خاصی برای موهایشان دارند که ما از آن بی خبریم. البته کسانی هم هستند که بخاطر ژنتیک، بیماری و سایر اتفاقات موی خود را از دست داده اند و اقدام به کاشت مو کرده اند که این افراد هم می توانند از مطالب این مقاله برای نگه داری بهتر از موهای جدید خود استفاده کنند.   داشتن موهای پرپشت   خواندن مقاله امروز را به کسانی توصیه می کنیم که می خواهند موهای پرپشت و زیبایی داشته باشند.

>> دستور ا : وقتی موهایتان خیس است، از شانه برای موهایتان استفاده نکنید

هیچ وقت موهایتان را وقتی تازه از حمام بیرون می آیید، شانه نکنید؛ این راز اکثر کسانی است که موهای پرپشتی دارند. شما باید صبر کنید تا موهایتان کاملا خشک بشوند و بعد از شانه برای مرتب کردن موهایتان استفاده کنید. از شانه هایی که دندانه های بزرگی دارند برای موهایتان استفاده کنید زیرا این شانه ها از شکنندگی موهایتان می توانند خوبی جلوگیری کنند. بعضی ها هم عادت دارند که در حمام موهایشان را شانه کنند که این کار واقعا تاثیر بدی در موهایشان می گذارد و باعث ریزش بیشتر موها می شود.

>> دستور 2 : وقتی موهایتان خیس است از سشوار، اتو مو، دستگاه بابلیس و سایر وسایل حرارتی استفاده نکنید

بدترین کاری که می توانید با موهایتان بکنید این است که وقتی موهایتان را در سالن رنگ کردید، به آرایشگر اجازه بدهید که موهایتان را سشوار بکشد تا خشک بشوند. وقتی موهایتان هنوز مرطوب است و کاملا خشک نشده است، نباید از اتو مو و بابلیس برای حالت دادن به موهایتان استفاده کنید؛ پس دفعه بعدی که به آرایشگاه می روید، این نکات را خوب به خاطر بسپارید و از همه مهم تر به آنها عمل کنید.

>> دستور 3 : از اکسنتشن برای افزایش حجم موهایتان استفاده نکنید

اگر واقعا به دنبال موهای پرپشت و طبیعی هستید، اکستنشن فقط شما را از این هدف ها دورتر می کند. شاید اکستنشن سریعترین راه برای دسترسی به موهای پرپشت باشد ولی به مرور زمان به موهای شما آسیب جدی وارد می کند.

>> دستور 4 : موهایتان را به حالت دم اسبی نبندید

بستن موها به حالت دم اسبی و همچنین استفاده از کش مو، فشار زیادی را به موهای شما وارد می کند. تصور کنید وقتی مواهیتان خیس است، آنها را با کش موی سفتی می بندید تا به مدل دم اسبی مورد نظرتان برسید؛ آیا می دانید چند تار مو را از دست می دهید؟ شما با این کار کوچک، 100 تار مو را به راحتی از دست می دهید. بستن موها به حالت دم اسبی باعث شکنندگی موها می شود پس اگر موهای پر پشت تری می خواهید، از این مدل برای موهایتان استفاده نکنید.

>> دستور 5 :  با ویتامین های زیبایی مو آشنا بشوید

ویتامین های زیبایی مو را می شناسید؟ بیوتین، ویتامین A، ویتامین E و فولیک اسید باعث رشد بیشتر و زیباتر شدن موهای شما می شوند. سعی کنید غذاهایی مصرف کنید که حاوی این ویتامین ها باشند و یا به طور روزانه از مکمل آنها استفاده کنید. البته به غیر از مصرف غذا و مکمل، می توانید از شامپوهایی استفاده کنید که ویتامینه باشند.

>> دستور 6 :  موهایتان را تمیز نگه دارید

بعضی از افراد بر این باورند که استفاده مرتب از شامپو به موهایشان آسیب می زند؛ بنابراین دیر به دیر موهایشان را می شویند تا از روغن های طبیعی که در بین موهایشان وجود دارد، به خوبی محافظت کنند. شستشوی مرتب موها خیلی هم برای موهایتان مفید است و می تواند از موخوره جلوگیری کند، به موها رطوبت رسانی لازم را کند و حتی باعث درخشندگی موها بشود. اگر در شهرهای آلوده و پر جمعیت زندگی می کنید، موهایتان را روزانه بشویید و اگر در شهرهای کم جمعیت تر و با آلودگی کمتر زندگی می کنید، بهتر است موهایتان را چند روز در میان بشویید.

>> دستور 7 : به رژیم غذایی خودتان توجه زیادی کنید

رژیم غذایی ارتباط مستقیمی با کیفیت موهایتان دارد؛ به دسته بندی انواع مو و مواد غذایی ضروری برای هر یک توجه کنید:

  1. موهای نرمال : ماهی، مرغ، حبوبات و انواع جوانه های گیاهی
  2. موهای خشک : سبزیجات خام، برنج قهوه ای، حبوبات، موز و انواع مغزها
  3. موهای چرب : سبزیجات، سالاد، میوه های تازه و ماست

>> دستور 8 : با آب سرد موهایتان را بشویید

آب سرد می تواند کف سر را به خوبی تمیز کند؛ آب سرد به موها رطوبت لازم را می رساند و حتی باعث درخشندگی موها هم می شود. البته خیلی از افراد برای شستن موهایشان از آب ولرم استفاده می کنند ولی باید بدانند که آب گرم باعث خشکی کف سر می شود و روغن های طبیعی مو را از بین برده و در نهایت باعث شکنندگی ساقه مو می شود. اگر برای شستشوی موهایتان با آب سرد راحت نیستید، حداقل از آب ولرم استفاده کنید.

>> دستور 9 : از ماسک های خانگی استفاده کنید

ماسک های خانگی زیادی وجود دارند که برای رشد و پرپشتی موها میتوانند بسیار مفید باشند. یکی از ماسک های خانگی مفیدی که می خواهیم به شما معرفی کنیم، ماسک آوودکادو و تخم مرغ است. آوودکادو سرشار از ویتامین، اسیدهای چرب ضروری و مواد معدنی است که درخشندگی را برای موهای شما به ارمغان می آورد. برای تهیه این ماسک مو، شما میتوانید آووکادو را با تخم مرغ مخلوط کنید و بر روی موهای مرطوب بگذارید؛ بهتر است این ماسک 20 دقیقه روی سر بماند و بعد چند بار موهایتان را بشویید. اگر موهایتان آسیب دیده است، یک بار در هفته از این ماسک استفاده کنید و اگر موهای سالمی دارید، می توانید ماهی یکبار از آن استفاده کنید.

>> دستور 10 : کمتر در معرض نور آفتاب قرار بگیرید

وقتی مجبور هستید در طول روز به بیرون از خانه بروید، حتما از موهایتان در برابر نور خورشید محافظت کنید. امواج و رادیکال های مضر نور خورشید به فولیکول های موهایتان آسیب می رسانند و باعث کم پشتی آنها هم می شوند. شما می توانید از روسری یا کلاه برای پوشاندن موهایتان در طول روز استفاده کنید. شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک پوست و مو در مورد کاشت مو مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره 02144067005 تماس بگیرید. همچنین شما عزیزان می توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین هم بهره مند بشوید.

 

کلینیک پوست و مو


موضوعات: کاشت مو,
[ بازدید : 96 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

نحوه شستشو مو بعد از کاشت مو

چهارشنبه 14 آذر 1397
12:14
امیر علوی

نحوه شستشو مو بعد از کاشت مو

>> نحوه شستشو مو بعد از کاشت مو

معمولا متخصص ها به بیمارانی که کاشت مو انجام داده اند، توصیه می کنند که تا 24 ساعت موهایشان را نشویند. شستشوی موها به ریختن پوسته های سر و بهبود سریعتر بیمار در دوره ریکاوری کمک زیادی می کند. 3 روز بعد از کاشت مو شما باید شستشوی موهایتان را آغاز کنید و تا 15 روز از دستورالعمل های بعد از کاشت مو پیروی کنید. شما می توانید از شامپو و لوسیون برای شستشوی موهایتان استفاده کنید.   شستشو مو بعد از کاشت مو   اگر بعد از 15 روز پوسته های سرتان ریختند، نباید دیگر از لوسیون استفاده کنید. اگر هم بر روی سرتان پوسته دارید، باید موهایتان را بصورت منظم با شامپو و لوسیون بشویید؛ البته تا زمانی که پوسته ها بطور کامل بریزند. در نهایت، تمام پوسته های سر تا 20 روز می ریزند. 1 ماه بعد از کاشت مو می توان گفت که دوره پرخظر کاشت مو را طی کرده اید و می توانید به زندگی نرمالتان برگردید و حتی از حوله برای خشک کردن موهایتان می توانید استفاده کنید. موها باید به مدت 1 ماه هر روز شسته بشوند.

 

نحوه شستشو مو بعد از کاشت مو

 

>> مرحله اول : استفاده از لوسیون

لوسیون نرم کنده باعث تولید دوباره سلول های پوستی، آبرسانی به پوست و کاهش پوسته های سر می شود.

>> هفته اول :

نقاط اهدا کننده مو در هفته اول، فقط در نقاط اهدا کننده مو (پشت سرتان) از لوسیون استفاده کنید. تمام پشت سرتان را با لوسیون بپوشایند و به آهستگی پشت سرتان را دست بکشید. 1 ساعت صبر کنید و پشت سرتان را با آب بشویید.

>> هفته دوم :

نقاط اهدا کننده و پذیرنده مو در هفته دوم، از لوسیون هم در پشت سرتان و هم در بخش هایی که مو کاشته اید استفاده کنید. از 7 الی 8 قطره لوسیون برای نقاط اهدا کننده و پذیرنده استفاده کنید. 1 ساعت صبر کنید و موهایتان را با آب بشویید. در هنگام استفاده از لوسیون دقت کنید که در جهت گرافت های کاشته شده باید از لوسیون استفاده کنید تا آسیبی به گرافت های مو نرسد. البته ممکن است برای نقاط اهدا کننده احتیاج به لوسیون بیشتری داشته باشید.

>> مرحله دوم : استفاده از شامپو

از شامپوی مخصوصی که متخصص برایتان تجویز کرده است برای ریختن پوسته ها و بهبود سرتان استفاده کنید. بعد از استفاده از لوسیون می توانید موهایتان را با شامپو بشویید. بهتر است شامپو را در دستتان بریزید و سپس شامپو را در نقاط اهدا کننده و گیرنده پخش کنید. توجه کنید که ریختن شامپو بر روی سر باید به آرامی صورت بگیرد و حرکات تند دست به گرافت ها آسیب می رساند. 2 الی 3 دقیقه صبر کنید و بعد موهایتان را با آب بشویید.

>> مرحله سوم : شستشوی موها با آب  

سرتان را با آب گرم نباید بشورید بلکه باید از آب ولرم برای شستشوی موهایتان استفاده کنید. در یک کاسه بر روی سرتان مقداری آب بریزید و از دوش هم نباید استفاده کنید. شستشوی درست شامپو با آب بسیار مهم است، پس بسیار دقت کنید.

>> مرحله چهارم : خشک کردن موها

از حوله برای خشک کردن موهایتان استفاده نکنید. شما باید از سشواری استفاده کنید که بر روی حالت هوای سرد تنظیم شده باشد و همچنین هنگام استفاده از سشوار، سرتان را مقداری دورتر ببرید و از آن فاصله بگیرید. بعد از گذشت 7 روز از کاشت مو یا کمی بیشتر (بستگی به وضعیت بیمار دارد) می توانید مثل سابق موهایتان را بشویید. حداقل دو بار در روز دوش بگیرید و به مدت ده دقیقه هم موهای کاشته شده را به صورت دورانی ماساژ بدهید. ماساژ سر بصورت دورانی، هر نوع پوسته یا خون خشک شده را از سرتان پاک می کند.

>> از چه شامپو و محلول موضعی بعد از کاشت مو باید استفاده بشود ؟

در بیشتر موارد بیمار از شامپویی که متخصص برایش تجویز کرده است، برای موهایش استفاده می کند. از روز اول تا روز دهم استفاده از شامپوی مناسب از اهمیت ویژه ای برخوردار است زیرا گرافت های کاشته شده در طی این چند روز ریشه می زنند و در نتیجه نیازمند مراقبت خاصی هستند. بسیاری از بیماران برای به اتمام رساندن این دوره مهم، عادات خود را در زمینه مراقبت موها تغییر می دهند. بعضی از بیماران از روغن های مغذی برای جلوگیری از آسیب هایی که در حین شستشو به گرافت های مو وارد می شود هم استفاده می کنند. علاوه بر استفاده از روغن های طبیعی مثل روغن نارگیل برای تقویت موها، بسیاری از بیماران از انواع مختلفی از شامپوها (چه شامپوهای تجویز شده توسط متخصص و چه شامپوهایی که خودشان از داروخانه ها خریده اند) و محلول های موضعی برای حفاظت از موهای باقی مانده در سرشان استفاده می کنند. روگائین (ماینوکسیدیل) و بسیاری از شامپوها حاوی مس، زینک، آمینو اسیدهای مفید و کتوکونازول هستند. بیمارانی که نمی دانند کدام شامپو و محلول برای موهای آنها مفید است، باید با متخصص خود در این مورد حتما صحبت کنند. بعد از کاشت مو، بیماران باید طبق دستور العمل های متخصص خود عمل کنند تا هر مرحله از کاشت مو را بتوانند با موفقیت بگذرانند؛ اگر چه کاشت مو به روش های FUE و FUT در اکثر موارد با نتایج خوبی همراه بوده است ولی بیمار هم باید به خوبی از پوست سر و موهای خود مراقبت کند.

>> آیا می توان از شامپو بچه برای شستشوی موها بعد از کاشت مو استفاده کرد ؟

شامپو بچه بسیار ملایم و فاقد الکل است و به گرافت های مو آسیبی نمی رساند؛ در عین حال، نباید از شامپو بچه بعد از کاشت موهایتان استفاده کنید زیرا شامپو بچه بسیار غلیظ است و استفاده از آن بعد از کاشت مو، باعث ایجاد جوش در سر می شود. در واقع مهم ترین علت ایجاد جوش در سر بیماران، بخاطر استفاده از شامپو بچه است.

>> چرا مالش زیاد سر و موها در حین شستشو به گرافت ها آسیب می رساند ؟  

پوست سر در دوره ریکاوری باید ترمیم بشود و شما نباید در حین شستشوی موها، گرافت ها را زیاد با دستهایتان مالش بدهید. رگ های خونی که در سر وجود دارند هم نیاز به ترمیم دارند و مالش زیاد باعث آسیب به آنها می شود؛ پس تا می توانید به آرامی موهایتان را بشویید. مالش زیاد باعث می شود تا گرافت ها از جای خود در پوست سر بیرون بیایند و در نتیجه کف سر شروع به خونریزی می کند و بیمار نتیجه خوبی از کاشت مو نمی گیرد. شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو در مورد کاشت مو مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره 02144067005 تماس بگیرید. همچنین شما عزیزان می توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین هم بهره مند بشوید.     
 

موضوعات: کاشت مو,
[ بازدید : 126 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

همه چیز درباره کاشت مو در زنان

پنجشنبه 15 آذر 1397
13:46
امیر علوی

همه چیز درباره کاشت مو در زنان

>> کاشت مو در زنان

>> تفاوت های الگوی ریزش مو در زنها و مردها

از آنجایی که کاشت مو، گزینه خوبی برای 90 درصد از مردان طاس است، زنها هم فکر می کنند که کاندید خوبی برای کاشت مو هستند ولی در بیشتر موارد اینطور نیست. درصد زیادی از مردها تنها در یک بخش از سرشان دچار ریزش موی شدید می شوند و یا به عبارتی دیگر دچار ریزش منطقه ای می شوند. ریزش موی اکثر زنها به صورت پراکنده است و در تمام بخش های سر خود دچار کم پشتی مو می شوند و شامل موهای پشت سر و موهای نزدیک به گوش هم می شود؛   کاشت مو در زنان   همانطور که می دانید این بخش ها نقاط اهدا کننده فولیکول در مردها محسوب می شوند و برای انتقال به بخش های طاس انتخاب می شوند. در مردها، نقاط اهدا کننده بخش های ثابتی هستند و فولیکول های این بخش ها تحت تاثیر هورمون دی هیدروتستوسترون قرار نمی گیرند.     کاشت مو در زنان   هورمون دی هیدروتستوسترون در افرادی که آلوپسی آندروژنیک (الگوی ریزش مردانه) دارند، نقش بسیار فعالی را ایفا می کند. در الگوی طاسی زنانه، بخش های اهدا کننده فولیکول معمولا ثابت باقی نمی مانند و مانند بخش های دیگر، روز به روز کم پشت تر از قبل می شوند. در زنها، هورمون دی هیدروتستوسترون روی بخش های اهدا کننده فولیکول تاثیر منفی می گذارد زیرا این هورمون می تواند به راحتی به فولیکول ها آسیب برساند. هورمون دی هیدروتستوسترون به قدری تاثیر بدی روی سلامت فولیکول ها می گذارد که که اگر فولیکول بخش های اهدا کننده را در سر زنان استخراج کنید و در بخش های دیگری از آنها استفاده کنید، سریع شروع به ریزش می کنند و در نتیجه کاشت مو با شکست مواجه می شود. هر متخصصی که تلاش می کند از فولیکول های بخش های نامناسب برای کاشت در نقاط دیگر استفاده کند، هیچ نتیجه ای از این روند نخواهد گرفت. یکی دیگر از تفاوت های بین الگوهای ریزش در مردها و زنها در قسمت جلوی سر است. زنها بر عکس مردها با وجود ریزش موی شدیدی که دارند، از ناحیه جلوی سر دچار ریزش نمی شوند. زنها دغدغه موهای جلوی سرشان را ندارند، بلکه بیشتر نگران کاهش حجم موهایشان در قسمت پشت سر و گوشه های آن هستند؛ اگرچه کاشت مو نمی تواند تاثیر زیادی در افزایش حجم موها بگذارد و فقط می تواند موها را از جایی به جای دیگر انتقال بدهد.

>> کدام دسته از زنان کاندید خوبی برای کاشت مو هستند؟  

طبق گفته کارشناسان، درصد خیلی کمی از زنها کاندید خوبی برای کاشت مو محسوب می شوند. حدود 2 الی 5 درصد از زنهایی که ریزش مو دارند، می توانند برای کاشت مو اقدام کنند. کاندیدهای خوب برای کاشت مو:

  1. زنهایی که ریزش موهایشان ربطی به هورمون ها ندارد
  2. زنهایی که در گذشته، سابقه جراحی پلاستیک داشته اند و در اطراف بخشی که بخیه خورده اند، دچار ریزش مو شده اند
  3. زنهایی که الگوی ریزش موهایشان فقط مربوط به یک بخش می شود و مثل الگوی ریزش مردانه اصلا پراکنده نیست. زنهایی که الگوی ریزش آنها مثل مردان است، مشکلاتی مثل کاهش و یا از دست دادن موهای خود را در جلوی سر دارند و بخش های اهدا کننده آنها هم تحت تاثیر آلوپسی آندروژنیک قرار نگرفته است
  4. زنهایی که بخاطر زخم های ناشی از سوختگی با مواد شیمیایی یا اسکارهایی که در اثر تصادف ایجاد می شوند، از ریزش مو رنج می برند
  5. زنهایی که بخاطر اسکارهای ناشی از لیفت صورت دچار ریزش مو شده اند
  6. زنهایی که از مدل موی دم اسبی برای استایل موهای خود استفاده می کنند و یا موهای خود را گیس می کنند. کاشت مو می تواند موهای از دست رفته آنها را جایگزین کند؛ البته به شرطی که بیمار دیگر از این مدل موها استفاده نکند
  7. زنهایی که بیماری وسواس دارند و موهای سر خود را با دست می کنند. البته ابتدا این مشکل ابتدا باید توسط روانپزشک حل بشود و بعد بیمار می تواند اقدام به کاشت مو کند.

>> روش های کاشت و ترمیم مو برای زنها

قبل از کاشت مو، بیماران زن باید توسط متخصص پوست و مو معاینه بشوند تا اگر احتیاج به دارویی داشته باشند، برایشان تجویز بشود. ابتدا متخصص، موهای بیمار را با دقت بررسی می کند تا در مورد حجم موها و نقاط کم پشت و یا خالی اطلاعات دقیق تری بدست بیاورد. گزینه های کاشت و ترمیم مو در زنان هم مثل مردان است. متخصص برای استخراج فولیکول موها بین روش های FUE و FUT بهترین گزینه را برای شما انتخاب می کند تا شاهد نتایج بسیار عالی از کاشت مو باشید.

>> چه موقع زنها باید برای کاشت مو اقدام کنند؟

زنها می توانند از کاشت مو برای رسیدن به دو هدف استفاده کنند:

  1. برای پایین آوردن خط رویش موهایی که با پیشانی فاصله زیادی دارد
  2. برای درمان الگوی طاسی ثابت

پایین آوردن خط رویش موها، فرآیندی است که در طی آن موهای سالم از نقاط اهدا کننده با روش FUT یا روش FUE برداشته می شوند و در جلوی سر کاشته می شوند تا خط رویشی زنانه را برای بیمار ایجاد کند.

>> تفاوت های کاشت مو در زنها و مردها

1- زنها به اسکارهای پشت سرشان توجه کمتری می کنند

بیماران مرد مجبور هستند که موهای پشت سرشان را کوتاه نگه دارند و بخاطر همین روش نواری کاشت مو یا FUT برای آنها مناسب نیست. زنها برعکس مردها، از روش FUT استقبال بیشتری می کنند زیرا تمایل دارند تعداد گرافت های خود را افزایش بدهند و در عین حال هم هزینه کمتری برای کاشت مو پرداخت کنند.

2- زنها فولیکول های بیشتری برای اهدا دارند

زنهایی که الگوی ریزش موی مردانه ندارند، فولیکول های بیشتری برای اهدا دارند زیرا فرق سر و قسمت بالای موهایشان مستعد ریزش نیست. مردها بر عکس زنها، مراحل پیشرفته تری از ریزش مو دارند و فقط در قسمت پشت سر و کناره ها دارای فولیکول هایی برای اهدا به نقاط طاس هستند.

3- زنها نمی توانند از موهای بدنشان برای اهدا به نقاط کم پشت یا طاس استفاده کنند

بسیاری از مردها می توانند از بقیه بخش های بدن خود مثل ریش و موی بدن برای کاشت در سر استفاده کنند ولی زنها نمی توانند از این آپشن استفاده کنند. شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو در مورد کاشت مو در زنان و شرایط آن مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره 02144067005 تماس بگیرید. همچنین شما عزیزان می توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین هم بهره مند بشوید. 
 

موضوعات: کاشت مو,
[ بازدید : 63 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

زمان مناسب برای کاشت مو

پنجشنبه 15 آذر 1397
14:36
امیر علوی

زمان مناسب برای کاشت مو

>> زمان مناسب برای کاشت مو

به نظر شما بهترین زمان برای کاشت مو چه وقتی است؟ شاید جواب دادن به این سوال برای شما هم سخت باشد؛ در واقع، بهترین زمان برای کاشت مو در هر بیماری با بیمار دیگر فرق می کند.   زمان مناسب برای کاشت مو   کاشت مو، فرآیندی است که حتما باید برای آن برنامه ریزی خاصی بشود و نمی توان یک روزه برای این جراحی مهم اقدام کرد. تعیین زمان مناسب برای کاشت مو به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد، مثل :

  1. وضعیت ریزش موهای سر و میزان طاسی
  2. سن بیمار
  3. وضعیت نقاط اهدا کننده
  4. توقعات بیمار از نتایج کاشت مو

 

زمان مناسب برای کاشت مو

 

>> وضعیت ریزش موهای سر و میزان طاسی

برای اینکه میزان طاس بودن فردی مشخص بشود، مقیاسی به نام "همیلتون- نوروود" وجود دارد که مراحل ریزش مو را با عکس نشان می دهد؛ هر چه مقیاس همیلتون- نوروود مراحل پیشرفته تری را نشان بدهد، ریزش موهای بیمار هم شدیدتر است. ریزش موهای سر می تواند مربوط به پیشینه ی خانوادگی (وراثت) شما باشد. اگر در خانواده شما چند نفر هستند که ریزش موی شدیدی دارند، احتمال اینکه شما هم مثل آنها چنین مشکلی داشته باشید و ریزش موهای شما هم در آینده بیشتر بشود بسیار بالاست. اگر سرعت ریزش موهای شما آهسته تر شده و چرخه ریزش مو هم نرمال بشود، کاندید مناسبی برای کاشت مو هستید و می توانید برای کاشت مو اقدام کنید.

>> سن بیمار

با اینکه کاشت مو از نظر سنی محدودیتی ندارد ولی برای افرادی که زیر 25 سال هستند، کاشت مو انجام نمی شود. انتخاب رنج سنی 25 سال به بالا دو دلیل دارد؛ یکی به این خاطر است که کاشت مو باعث شوک می شود و باعث می شود که موهای سالم خود بیمار هم در طول فرآیند کاشت مو آسیب ببیند زیرا این موهای سالم در نزدیکی موهای کاشته شده قرار می گیرند. دومین دلیل هم این است که ممکن است از نظر ژنتیکی بخشی از موهایتان در آینده بریزد که اگر اینطور باشد تا 25 سالگی مشخص می شود. البته این را هم باید در نظر گرفت که وضعیت هر فردی با سایرین متفاوت است. سن متوسط برای کاشت مو بالای 35 سال است. وضعیت ریزش موهای سر تا سن 35 سالگی تثبیت می شود و اگر در این رنج سنی قرار دارید، می توانید برای کاشت مو اقدام کنید.

>> وضعیت نقاط اهدا کننده فولیکول  

هر بیماری مقدار مشخصی فولیکول برای اهدا به نقاط طاس دارد. اگر کسی از قسمت فرق سر طاس بشود و بخواهیم از فولیکول های اهدایی برای پوشاندن این بخش ها استفاده کنیم، ممکن است به اندازه کافی فولیکول های اهدایی در سر بیمار وجود نداشته باشد تا بتوانیم از آنها در جلوی سر استفاده کنیم. البته وضعیت نقاط اهدا کننده فولیکول در هر بیماری با سایرین متفاوت است و به حجم و تراکم موهای طبیعی خود فرد بستگی دارد. تعداد فولیکول هایی که در نقاط اهدا کننده وجود دارند می تواند بین 1500 تا 10000 و در مواردی هم بیشتر از این میزان باشد. در بیمارانی که تعداد فولیکول های اهدایی کمتری دارند، متخصص از هر یک از فولیکول ها نهایت استفاده را می کند و در مکان مناسبی از نقاط طاس آنها را قرار می دهد. اگر متخصص با بررسی سر شما اعلام کند که تعداد فولیکول های اهدایی شما مناسب است، زمان خوبی است که برای کاشت مو اقدام کنید.

>> توقعات بیمار از نتایج کاشت مو

اگر فقط می توانستید از کاشت مو برای یک یا دو قسمت از سرتان استفاده کنید، دوست داشتید کدام بخش از سرتان باشد؟ از وقتی تصمیم به کاشت مو می گیرید، باید خودتان را برای نتایج نهایی کاشت مو هم آماده کنید. شما باید از نتایج کاشت مو توقعات واقع بینانه ای داشته باشید، نه صرفا چیزی که در خیالتان می گذرد. اگر توقعات معقولانه ای از کاشت مو دارید، می توانید با بررسی فاکتورهای دیگر برای کاشت مو اقدام کنید. چند تا فاکتور مهم وجود دارند که باید از آنها آگاه باشید:

  1. شما باید بدانید که با یک جلسه کاشت مو، هیچ کس نمی تواند به نتیجه ایده آل خود برسد
  2. به بیشتر از یک جلسه کاشت مو نیاز دارید تا بتوانید به بهترین نتایج برسید و از همه مهم تر اینکه فولیکول موهای کافی برای اهدا به نقاط طاس داشته باشید
  3. زمان زیادی طول می کشد تا فولیکول های سالم کاشته شده بتوانند رشد کنید. شما باید صبور باشید
  4. شاید به روش های دیگری مثل لیزر درمانی نیاز داشته باشید تا موهای جدیدتان بتوانند سریع تر رشد کنند.

>> چه زمانی از سال برای کاشت مو مناسب تر است؟

وقتی صحبت از زمان مناسب برای کاشت مو می شود، باید به دوره ریکاوری هم خوب فکر کنید. اول اینکه متخصص به شما توصیه می کند که 7 الی 14 روز استراحت کنید پس در ماه هایی از سال که بسیار پرمشغله هستید، کاشت مو به شما پیشنهاد نمی شود. بعد از کاشت مو تا 14 روز نباید شنا کنید؛ پس اگر برای تعطیلات برنامه ریزی کرده اید که به ساحل بروید و شنا کنید، یک هفته قبل از تعطیلات تابستان فکر خوبی برای کاشت مو نیست. البته به این معنی نیست که نباید بعد از کاشت مو به تعطیلات بروید، فقط به شما توصیه می کنیم که حداقل یک هفته بعد از کاشت مو به خوبی استراحت کنید. یک هفته استراحت برای بهبود وضعیتتان میتواند فکر خوبی باشد. یکی دیگر از مواردی که بعد از کاشت مو به بیمار پیشنهاد می شود این است که تا 14 روز از قرار گرفتن در معرض نور آفتاب خودداری کند. اگر قصد کاشت مو در ماه های گرم سال مثل تابستان را دارید، حتما برای محافظت از موهایتان از کلاه استفاده کنید. بسیاری از افراد بر این باروند که فصل زمستان بهترین زمان برای کاشت مو است. فصل زمستان بهترین زمان برای ریکاوری است زیرا هوا سرد است و بیشتر وقت خود را در خانه می گذرانید؛ هیچ نگرانی در مورد آفتاب سوختگی سرتان ندارید و سرتان هم عرق نمی کند و در نتیجه احتمال عفونت هم کمتر می شود. معایب فصل زمستان این است که بخاطر هوای سرد و خشک، احتمال شکنندگی موهای جدیدتان بیشتر می شود و همچنین غذاهای مفیدی که بعد از کاشت مو باید مصرف کنید، در فصل زمستان به مقدار کمتری در بازار عرضه می شوند و حتی تعدادی از غذاهای مفید را هم باید به ناچار حذف کنید. نکات آخر :

  1. اگر خیلی زود و در سنین کم اقدام به کاشت مو کنید، نیاز به چندین جلسه از کاشت مو خواهید داشت زیرا چرخه ریزش موهایتان هنوز تکمیل نشده است.
  2. کاشت مو در هر فصلی، مزایا و معایب مخصوص به خودش را دارد.
  3. زمانی برای کاشت مو اقدام کنید که میزان استرس و فشارهای روحی و روانی کمتری را تجربه می کنید.
شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو در مورد کاشت مو و زمان مناسب برای کاشت مو مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره 02144067005 تماس بگیرید. همچنین شما عزیزان می توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین هم بهره مند بشوید.     
 

موضوعات: کاشت مو,
[ بازدید : 88 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]
صفحه قبل 1 2 صفحه بعد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به کلینیک پوست و مو رز است. | قدرت گرفته از Blogtez.com|