تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
بهبود تیک های عصبی با تزریق بوتاکس

بهبود تیک های عصبی با تزریق بوتاکس

سه شنبه 9 بهمن 1397
17:55
امیر علوی

بهبود تیک های عصبی با تزریق بوتاکس

>> بهبود تیک های عصبی با تزریق بوتاکس

تزریق بوتاکس در علم پزشکی دارای کاربرد های گسترده ای بوده و برای درمان و بهبود عارضه های بسیاری مورد استفاده قرار می گیرد. اما در بین بسیاری از افراد خصوصا ایرانیان تزریق بوتاکس به گونه ای جا افتاده است که گمان می کنند، بوتاکس فقط دارای کاربردهای زیبایی و جوانسازی می باشد و از اینگونه کاربردهای تزریق بوتاکس کاملا بی اطلاع می باشند.   بهبود تیک های عصبی با تزریق بوتاکس   یکی از کاربردهای گسترده ی بوتاکس کمک به بهبود و درمان تیک های عصبی حرکتی می باشد. تیک های عصبی در سنین کودکی خصوصا تا سن 5 سالگی نگران کننده نمی باشد و بعد از گذشت مدت زمانی بهبود می یابند. اما اگر تیک های عصبی در کودکان بیش از 5 سال به طور مداوم مشاهده شود و یا در افراد بزرگسال به گونه ای وجود داشته باشد که باعث اختلال در فعالیت های روزانه می شود باید سریعا به پزشک مراجعه نمایند.   بهبود تیک های عصبی با تزریق بوتاکس   با توجه به نوع تیک عصبی و شدت آن روش های درمانی مختلفی به بیمار پیشنهاد می شود که می توان به رفتار درمانی، روان درمانی، دارو درمانی و تزریق بوتاکس اشاره کرد. به طور کلی تیک های عصبی در دو نوع تیک های حرکتی و تیک های صوتی تقسیم بندی می شوند. تزریق بوتاکس برای درمان و یا بهبود تیک های عصبی حرکتی به کار برده میشود و تزریق آن برای درمان تیک های صوتی هیچگونه تاثیری ندارد. علت دقیق ایجاد تیک های عصبی از نظر پزشکی دقیقا مشخص نیست، اما از نظر روانی جمع شدن یک احساس ناخوشایند در بدن سبب بروز این تیک ها می شود. اما تیک های حرکتی شامل طیف وسیعی از حرکات مختلف می باشد که به شایع ترین آن ها در ادامه اشاره می کنیم. شایع ترین تیک های عصبی حرکتی شامل حرکاتی چون چشمک زدن، تکان دادن سر، در هم کشیدن بینی، تکان دادن و بالا انداختن شانه ها، تکان دادن مکرر بازوها و باز کردن دهان و حرکات سریع و تند لب ها و جمع کردن آن ها می باشد. در خصوص تیک های عصبی حرکتی لازم است این نکته را بدانید که ممکن است تیک‌های حرکتی در ظاهر مثل حرکات عادی بدن به نظر برسند، اما با این تفاوت که تیک عصبی حرکتی قابل کنترل نمی باشد. برای درک بهتر تیک های عصبی حرکتی آن ها را به اینگونه تعریف می کنند که، تیک های عصبی حرکتی حرکات تند، سریع و مکرر ماهیچه های بدن می باشند که به طور غیر ارادی تکرار می شوند. برای درمان تیک ها باید از روش هایی استفاده کرد که  جلوی انقباض و حرکات غیر ارادی ماهیچه ها را بتواند بگیرد. تزریق بوتاکس یکی از این روش های درمانی اما برگشت پذیر می باشد.

>> نحوه  درمان تیک های عصبی با تزریق بوتاکس

برای بهبود تیک های عصبی چون پریدن پلک، پریدن چشم، پریدن سر و گردن از تزریق بوتاکس بهره مند می شوند. برای برطرف کردن تیک هایی چون در هم کشیدن بینی، تکان دادن و بالا انداختن شانه ها، تکان دادن مکرر بازوها و باز کردن دهان و حرکات سریع و تند لب ها و جمع کردن آن ها نیز تزریق بوتاکس را به کار می برند. با توجه به نوع تیک عصبی دوز معین و مشخصی از بوتاکس را در عضله ی مربوطه تزریق می نمایند. پس از اینکه بوتاکس توسط عضله ی مربوطه جذب شد و این ماده ی پروتئینی خالص که از ترشحات و توکسین باکتری کلستریدیوم بوتولینوم جمع آوری شده و طی فرآیندهای مختلف کاهش سمیت پیدا کرده است، در عصب های ماهیچه ها که مسئول دریافت استیل کولین می باشند، تجمع پیدا کرده و اثر بوتاکس نمایان می گردد. حدود دو ساعت پس از تزریق زمان لازم است تا این ماده ی پروتئینی به خوبی جذب شود، سپس پس از چند روز شاهد بهبود تیک های عصبی حرکتی خواهیم بود. بهتر است آگاهی داشته باشید که تزریق بوتاکس با وجود مزیت های زیادی که دارد اما متاسفانه یک راه حل قطعی و طولانی مدت نمی باشد، و پس از گذشت 4 تا 6 ماه تیک های عصبی حرکتی تکرار می شوند. برای کنترل مجدد این تیک ها باید مجددا تزریق بوتاکس صورت بگیرد، اما بعد از تزریق نوبت دوم فاصله ی تزریق سوم نسبت به تزریق دوم بیشتر خواهد بود. برای نتیجه گیری بهتر، بهتر است که از روش های رفتار درمانی و مراجعه به روانشناس در کنار تزریق بوتاکس نیز بهره مند شوید. زیرا ممکن است پس از گذشت مدتی با رفتار درمانی دیگر نیازی به تزریق بوتاکس نداشته باشید. افرادی که برای بهبود تیک های عصبی حرکتی بوتاکس تزریق می نمایند از مزیت های دیگر تزریق بوتاکس نیز بهره مند می شوند، به عنوان مثال با تزریق بوتاکس در ناحیه ی مورد نظر، چروک ها و خط و خطوط آن ناحیه نیز درمان شده و جوانسازی پوست در آن قسمت صورت می گیرد. سلول های پوستی بازسازی شده و پوست شروع به ساختن الاستین و کلاژن می کند.

>> چه افرادی می توانند داوطلب تزریق بوتاکس برای بهبود تیک های عصبی باشند؟

دقت نمایید که تمامی افرادی که دارای تیک های عصبی حرکتی می باشند نمی توانند از روش تزریق بوتاکس برای این عارضه بهره مند شوند. افراد مبتلا به بیماری هایی چون میاستنی گراویس، سندورم ایتون لامبرت، افرادی که دچار نارسایی های شدید کلیوی هستند، و افرادی که یک هفته قبل از تزریق داروهایی چون جنتامایسین و آمیکاسین مصرف کرده اند، نمی توانند از تزریق بوتاکس بهره مند شوند. به همین سبب بهتر است که قبل از تزریق بوتاکس پزشک متخصص کاملا در جریان وضعیت جسمانی شما قرار بگیرد. همچنین پزشکان در مواردی برای بهبود تیک های عصبی از تزریق بوتاکس استفاده  می کنند که شدت دفعات وقوع تیک عصبی در فرد بسیار زیاد باشد، به عنوان مثال اگر شدت دفعات تیک عصبی هفته ای یک یا دو بار باشد تزریق بوتاکس صورت نمی گیرد. تیک های عصبی حرکتی در صورتی که مشکلات اجتماعی چون طرد شدن و آزار دیدن و منزوی شدن و افسردگی را در پی داشته باشد، پزشکان از این روش بهره می گیرند. بعض از تیک های عصبی حرکتی که موجب آسیب جسمانی به فرد می شود، پزشک از تزریق بوتاکس برای درمان استفاده می کند. دقت نمایید که برای رفع مشکل تیک عصبی حرکتی و تزریق بوتاکس حتما باید به پزشک متخصص مراجعه نمایید، در غیر این صورت ممکن است فرد با عوارض جدی روبرو شود و مشکلاتش دو چندان شود. از روش هایی مانند رفتار درمانی و دارو درمانی نیز در کنار تزریق بوتاکس استفاده نمایید. بعد از تزریق بوتاکس ممکن است با عوارضی چون سوزش، التهاب و تورم و کمی درد دست و پنجه نرم کنید، این عوارض گذرا بوده و پس از چند روز کاملا برطرف می شوند. شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو در مورد تزریق بوتاکس مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید. همچنین شما عزیزان می توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین هم بهره مند بشوید.

کلینیک پوست و مو رز ارائه دهنده خدمات پوست و مو و زیبایی در تهران با پیشرفته ترین امکانات می باشد.


موضوعات: تزریق بوتاکس,
[ بازدید : 108 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به کلینیک پوست و مو رز است. | قدرت گرفته از Blogtez.com|